Με Ντόντσιτς & Αντετοκούνμπο οι πρόωρες υποψηφιότητες του Draft

Gazzetta team
Με Ντόντσιτς & Αντετοκούνμπο οι πρόωρες υποψηφιότητες του Draft

bet365

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε επίσημα τις πρόωρες υποψηφιότητες για το Draft 2018, εκεί όπου ξεχωρίζουν οι «δικοί» μας Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Κώστας Αντετοκούνμπο και φυσικά ο Λούκα Ντόντσιτς.

Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη ενημέρωσε ότι 236 παίκτες (181 από κολέγια και 55 μη Αμερικανοί) δήλωσαν πρόωρα υποψηφιότητα για το ΝΒΑ Draft 2018. Στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται, όπως ήταν ήδη γνωστό, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός), ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος διέκοψε την κολεγιακή καριέρα του στο Ντέιτον έπειτα από έναν χρόνο όπως ανέφερε το ESPN και ο Λούκα Ντόντσιτς.

Οι παίκτες που δήλωσαν πρόωρα συμμετοχή έχουν δικαίωμα να αποσύρουν το όνομά τους ως τις 11 Ιουνίου. Με άλλα λόγια, θα αποφασίσουν μερικές ημέρες πριν από το Draft (21/6) για το αν θα κρατήσουν το όνομά του στους υποψήφιους για επιλογή, ανάλογα με το που τους θέλουν οι προβλέψεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα