Το παιχνίδι της μοίρας με τους Μεσίνα - Τζινόμπιλι (pics)

Το παιχνίδι της μοίρας με τους Μεσίνα - Τζινόμπιλι (pics)

Το παιχνίδι της μοίρας με τους Μεσίνα - Τζινόμπιλι (pics)

bet365

Η μοίρα έπαιξε ένα απίθανο παιχνίδι στην αναμέτρηση των Ουόριορς με τους Σπερς αφού ο Μεσίνα κοουτσάρει τον Τζινόμπιλι στην, ενδεχομένως, τελευταία εμφάνιση του μεγάλου Αργεντινού.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του για το Game 4 της σειράς κόντρα στους Ουόριορς λόγω πένθους και τη θέση του πήρε ξανά ο Έτορε Μεσίνα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον οργανισμό του Σαν Αντόνιο έπειτα από τον θάνατο της γυναίκας του «Pop», Έριν σε ηλικία 67 ετών.

Η σειρά είναι στο 3-0 για το Γκόλντεν Στέιτ κι ενδεχομένως πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του Μανού Τζινόμπιλι αν οι Ουόριορς κάνουν το sweep, καθώς ο Αργεντινός δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει και του χρόνου. Σε αυτή την... σατανική σημειολογία, ο Μεσίνα κοουτσάρει τον Τζινόμπιλι στην τελευταία του παράσταση, όπως στην κοινή θητεία τους στην Κίντερ Μπολόνια στις αρχές των '00s, όταν ο Μανού έφτιαξε το όνομά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα