Μπογκντάνοβιτς: «Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω άμυνα»

Gazzetta team
Μπογκντάνοβιτς: «Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω άμυνα»

bet365

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς φόρτωσε με 30 πόντους το καλάθι των Καβς όμως ο ίδιος προτίμησε να σταθεί στην άμυνά του στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Πέισερς έδειξαν ότι δεν αστειεύονται κόντρα στους Καβαλίερς, κάνοντας το 2-1 στην προημιτελική σειρά της Ανατολής κι έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος σκόραρε 30 πόντους με 7/9 τρίποντα. Παρ' όλα αυτά, ο Κροάτης στάθηκε στην άμυνα στον ΛεΜπρόν!

«Προσπάθησα να τον περιορίσω, να τον υποχρεώσω να κυνηγήσει την μπάλα μακριά από το καλάθι. Απέναντι σε τέτοιους παίκτες, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Απλώς προσπαθείς να είσαι επιθετικός. Σούταρε με καλά ποσοστά αλλά εμείς κερδίσαμε στο τέλος κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μπορείς να τον υποχρεώσεις να πάρει δύσκολα σουτ... Όλοι έλεγαν πριν από την έναρξη της σεζόν ότι δεν μπορώ να παίξω άμυνα. Δεν λέω ότι παίζω εξαιρετική άμυνα όμως δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να... ζορίσω κάθε παίκτη που μαρκάρω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα