«Το 85% του ΝΒΑ κάνει χρήση μαριχουάνας» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
«Το 85% του ΝΒΑ κάνει χρήση μαριχουάνας» (vid)

bet365

Πρώην παίκτες του ΝΒΑ κάθισαν γύρω από το ίδιο τραπέζι και μίλησαν για τα οφέλη της κάνναβης στη ζωή των αθλητών και την νομιμοποίηση που πρέπει να γίνει, κάνοντας χρήση της την ίδια στιγμή!

Απομυθοποιώντας στερεότυπα και προκαταλήψεις, τέσσερις βετεράνοι του ΝΒΑ κάθισαν παρέα και μίλησαν το θέμα της μαριχουάνας, που έχει απασχολήσει πολλάκις στην κορυφαία λίγκα, κάνοντας χρήση της την ίδια στιγμή.

Ο δημοσιογράφος του «Bleacher Report», Master Tesfatsion, έκατσε μαζί με τους Κατίνο Μόμπλεϊ, Ματ Μπαρνς, Αλ Χάρινγκτον και Κένιον Μάρτιν και συζήτησαν για την νομιμοποίηση της κάνναβης στο ΝΒΑ.

Θυμήθηκαν την πρώτη φορά που έκαναν χρήση της, αποκάλυψαν αν έχουν αγωνιστεί «φτιαγμένοι» και παραδέχονται πως το 85% του ΝΒΑ ενδέχεται να κάνει χρήση της, «ακόμα και αυτοί που δεν μπορείς να φανταστείς»!

Επίσης, υποστηρίζουν για το «πιο δυναμικό φυτό στη Γη» πως «όταν έχεις πρόσβαση σε κάτι, μπορείς να είσαι πειθαρχημένος και να καταλάβεις πότε θα το κάνεις και πότε όχι. Όταν σου απαγορεύουν κάτι, θες να πολεμήσεις το σύστημα» και ότι «Μπορείς να είσαι επιτυχημένος και κορυφαίος, δεν σε κάνει κακό άνθρωπο».

Απλά απολαύστε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνέντευξεις που έχιυν γίνει ποτέ στον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ.

 

NBA Τελευταία Νέα