Γιάννης για Τζαμπάρι: «Σημασία έχει η νίκη, όχι τα λεπτά συμμετοχής»

Γιάννης για Τζαμπάρι: «Σημασία έχει η νίκη, όχι τα λεπτά συμμετοχής»

Gazzetta team
Γιάννης για Τζαμπάρι: «Σημασία έχει η νίκη, όχι τα λεπτά συμμετοχής»

bet365

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έκανε παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια με τους Σέλτικς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να του απαντάει με ηγετικές... ατάκες!

Τους Μπακς πάνω από πρόσωπα έβαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο «Greek Freak», κλήθηκε να μιλήσει για τα παράπονα του Τζαμπάρι Πάρκερ σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του και έδειξε πως ο ένας πραγματικός... ηγέτης βάζει την ομάδα πάνω απ' όλα!

«Ναι, φυσικά και θα του μιλήσουμε. Πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει ότι τον χρειαζόμαστε. Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος για να κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Πόσα λεπτά έπαιξε στο πρώτο ματς; 14. Δεν το θυμάμαι καν γιατί χάσαμε. Αυτό θυμάμαι, ότι χάσαμε. Δεν έχει σημασία πόσα λεπτά παίζεις, δεν έχει τίποτα σημασία εκτός από την νίκη. Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας κι αυτό είναι όλο. Πολύς κόσμος ήταν εκνευρισμένος από πολλά πράγματα μετά τους δύο πρώτους αγώνες, όμως δεν υπάρχει χρόνος. Δεν έχουμε χρόνο γι' αυτά. Πρέπει να μείνουμε μαζί ως ομάδα και να πάρουμε την νίκη. Κι εγώ είμαι εκνευρισμένος, διότι υποτίθεται ότι πρέπει να παίρνω περισσότερες επιθέσεις. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Με νοιάζει η νίκη και όταν θα μας ενδιαφέρει όλους το ίδιο πράγμα, τότε θα είναι όλα πιο εύκολα για εμάς», ήταν οι ατάκες του Γιάννη στους δημοσιογράφους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα