Ράπτορς - Ουίζαρντς 130-119

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς - Ουίζαρντς 130-119

bet365

Με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να είναι εξαιρετικός πετυχαίνοντας 37 πόντους, οι Ράπτορς επικράτησαν των Ουίζαρντς με 130-119 και έκαναν το 2-0 στην σειρά.

Τα τελευταία χρόνια οι Ράπτορς όχι απλά δεν μπορούσαν να προχωρήσουν στα playoffs, αλλά δεν κατάφερναν να πάρουν έστω και μια νίκη στον πρώτο γύρο. Φέτος οι δεινόσαυροι δείχνουν πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά. Κατάφεραν στην κανονική διάρκεια να έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή (για πρώτη φορά στην ιστορία τους) και το δεύτερο συνολικά στο πρωτάθλημα.

Το κυριότερο όμως είναι πως δείχνουν ικανοί να κάνουν το κάτι παραπάνω και στα playoffs. Εκεί που ήδη μετράνε ένα 2-0 επί των Ουίζαρντς, καθώς μετά την πρώτη νίκη, κέρδισαν και σήμερα με 130-119 και είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσουν στο δεύτερο γύρο.

Οι Καναδοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και μόνο για λίγο δυσκολεύτηκαν από τους πρωτευουσιάνους. Και πως να δυσκολευτούν άλλωστε όταν είχαν σε τέτοια μέρα τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Ο ηγέτης τους ήταν εξαιρετικός και με 37 πόντους τους οδήγησε στο 2-0. Πίσω του ο Βαλαντσιούνας με 19, ενώ 18 πρόσθεσε ο Μάιλς. Για τους ηττημένους ο Ουόλ είχε 29, ο Σκοτ 20, ενώ από 14 πέτυχαν οι Λόουσον και Ούμπρε.

 

NBA Τελευταία Νέα