Ο Ολαντίπο... απάντησε στα σχόλια του ιδιοκτήτη των Καβαλίερς!

Ο Ολαντίπο... απάντησε στα σχόλια του ιδιοκτήτη των Καβαλίερς!

Ο Ολαντίπο... απάντησε στα σχόλια του ιδιοκτήτη των Καβαλίερς!

Ο Βίκτορ Ολαντίπο ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Νταν Γκίλμπερτ το περασμένο καλοκαίρι αναφορικά με το trade του Πολ Τζορτζ και... απάντησε αναλόγως.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Μετά την φοβερή του εμφάνιση στο Game 1 της σειράς στο Κλίβελαντ με αποτέλεσμα να δώσει προβάδισμα στους Πέισερς με 0-1, ο σταρ της Ιντιάνα ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη των Καβαλίερς.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε πει ότι οι Πέισερς θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο deal από τον Βίκτορ Ολαντίπο για το trade Πολ Τζορτζ.

«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχε ρίξει λάδι στη φωτιά, αλλά αυτά είχαν ειπωθεί πριν από πολύ καιρό. Απλά βγήκαν οι δηλώσεις στην επιφάνεια λόγω της σειράς. Πάντως γνωρίζω πολύ καλά τι είχε πει. Εγώ από τη πλευρά μου προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος δυνατός Ολαντίπο» ήταν τα λόγια του γκαρντ της Ιντιάνα, ο οποίος συνέχισε:

«Δεν κάνανε κάτι διαφορετικό στο πρώτο ματς από αυτά που κάνουμε όλη τη σεζόν. Απλά τώρα όλοι μας βλέπουν και όλοι μας παρακολουθούν. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα του ΛεΜπρόν και τι μπορεί να κάνει. Ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο, παρά το γεγονός ότι είμαστε στο 1-0».

Best of internet