Μην ενοχλείτε τον γεροΓιοβάισα, αρχίζουν τα playoffs!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μην ενοχλείτε τον γεροΓιοβάισα, αρχίζουν τα playoffs!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ανοίγει σαμπάνιες και τις κερνάει στους φίλους του, αφού σήμερα αρχίζουν τα playoffs του «μαγικού» ΝΒΑ!

Γεια σας φίλοι μου!

Επιτέλους έφτασε η ώρα για τα αμέτρητα ξενύχτια. Η ώρα των playoffs του ΝΒΑ. Πάντα κάθε χρόνο τέτοια εποχή στέλνω τη Σβετλάνα στη μάνα της για να μην έχουμε δράματα. Καλή, χρυσή η Σβετλάνα μου, αλλά η postseason του ΝΒΑ είναι ιερή και δεν θέλω να με αποσπά τίποτα.

Αράζω καναπεδάκι, τρώω, πίνω (φυσικά) κι απολαμβάνω Γιάνναρο, Ντουράντ (μακάρι να μην ήταν τραυματίας ο Κάρι), ΛεΜπρόν, Χάρντεν και τα άλλα τα παιδιά.

Ολοκληρωμένη Στοιχηματική εμπειρία με *Cash Out και e-banking! Ισχύουν όροι & Προϋποθέσες (21+)

Αρέσουν πολύ στον γεροΓιοβάισα τα ζευγάρια στα φετινά playoffs. Θα προσπαθήσω να ανιχνεύσω τις… βομβούλες από τα πρώτα παιχνίδια των σειρών. Μπορεί κάποιες ομάδες να έβγαλαν μάτια στη regular season, αλλά πλέον πρέπει να ξεχάσουν τις… μαγκιές. Στα playoffs, όλα τα ματς είναι αίμα και άμμος.

Ξεκίνημα με τον Γιάνναρο κόντρα στους Σέλτικς. Οι Κέλτες θα παίξουν χωρίς τους Χέιγουορντ (γνωστή απουσία από την αρχή της σεζόν), αλλά και χωρίς τους Τάις, Σμαρτ και Ίρβινγκ.

Νιώθω ενοχές για τον «Uncle Drew», αφού ευθύνεται και ο γεροΓιοβάισα για τον τραυματισμό του. Πριν πολύ καιρό έβαλε ένα στοιχηματάκι και κόντραρα τους Σέλτικς (all in έκανα αδέρφια), αλλά ο Ίρβινγκ είχε πάρει φωτία και με έστειλε κουβά. Δεν του το συγχώρεσα και άρχισα τα βουντού! Για αυτό τραυματίστηκε ο δύσμοιρος.

Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου με Live Streaming και Cash Out*! *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις (21+)

Aκόμα και χωρίς αυτόν οι Σέλτικς είναι καλύτερη και πιο δουλεμένη ομάδα. Λυπάμαι Γιάνναρε, θα σε κοντράρω. Μακάρι να έφτιαχνε λίγο η ρακέτα των Μπακς για να μπορούσα να τους εμπιστευτώ. Ωραίος ο άσσος στο 1.54.

Και πάμε στον αδερφό μου στον πιο clutch παίκτη του ΝΒΑ. Τον «φονιά», τον Δαμιανό τον Λίλαρντ. Αυτή την μπασκετική αλητεία. Δεν χάνουν οι Μπλέιζερς. Καλός χρυσός ο... μονόφρυδος, αλλά το Πόρτλαντ ξέρει πως θα φτάσει στη νίκη. Το ίδιο και εμείς (άσσος με -4 στο 1.70).

Και για όποιον θέλει να ρισκάρει ας εμπιστευτεί τους πρωτευουσιάνους. Βλέπω να πέφτουν σε τοίχο οι loser Ράπτορς. Σε Γιάννη Τοίχο (Τζον Ουόλ). Σας αφήνω πάω για βοτκίτσα.

Καλή αρχή. It’s Showtime Baby!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα