Νοβίτσκι: «Δύσκολο να κάνουμε 70 νίκες αλλά...»

Νοβίτσκι: «Δύσκολο να κάνουμε 70 νίκες αλλά...»

Νοβίτσκι: «Δύσκολο να κάνουμε 70 νίκες αλλά...»

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί για 21η σεζόν στο ΝΒΑ κι εν συνεχεία εξέφρασε τις σκέψεις του για το μέλλον των Μάβερικς.

Ο έκτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο ενώ σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν, όταν θα συμπληρώσει 21 σεζόν στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο.

«Αυτό είναι το πλάνο... Γι' αυτό, ακριβώς προχώρησα στην επέμβαση στο αριστερό πόδι ώστε η διαδικασία της αποθεραπείας να αρχίσει νωρίς. Θέλω να επιστρέψω τη νέα σεζόν. Δεν έχω χάσει πολλά παιχνίδια φέτος. Έχω επισημάνει αρκετές φορές ότι θέλω να εξαντλήσω το διετές συμβόλαιό μου. Δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίσει να το κάνω...

Θα δούμε, λοιπόν, πως θα προχωρήσει η αποθεραπεία τις επόμενες εβδομάδες και πως θα ανταποκριθεί ο αστράγαλος ώστε να αρχίσω να δουλεύω για την επόμενη χρονιά» εξήγησε αρχικώς ο μεγάλος Γερμανός, ο οποίος έχει συμπληρώσει δυο δεκαετίες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Παραδέχεται, δε, πως «Είναι δύσκολο να πεις ότι θα κάνουμε 70 νίκες την επόμενη χρονιά ενώ φέτος έχουμε 24... Ίσως μείνουμε και του χρόνου 24 νίκες, υπάρχει αυτή η πιθανότητα αλλά ελπίζω να κάνουμε καλές επιλογές στο Draft, να βρούμε καλούς παίκτες στην free agency και να προχωρήσουμε στη σωστή κατεύθυνση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα