Τίμπεργουλβς - Νάγκετς 112-106

Φώτης Καρακούσης
Τίμπεργουλβς - Νάγκετς 112-106

bet365

Οι Τίμπεργουλβς ήταν οι νικητές στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής. Οι... λύκοι επικράτησαν των Νάγκετς με 112-106 στην παράταση και επέστρεψαν στα playoffs μετά το 2004, όπου και θα αντιμετωπίσουν τους Ρόκετς.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Μπορεί ως Έλληνες το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να πέφτει στους Μπακς και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά χωρίς την παραμικρή υπερβολή σήμερα είχαμε το ματς της χρονιάς. Και ήταν ματς της χρονιάς όχι γιατί κρίθηκε στην παράταση, αλλά γιατί ήταν και πριν το πρώτο τζάμπολ.

Ο λόγος φυσικά για το Τίμπεργουλβς-Νάγκετς, ένα ματς το οποίο θα έκρινε την 8η ομάδα που θα περνούσε στα playoffs από την Δύση. Αυτή είναι η ομάδα της Μινεσότα η οποία επικράτησε με 112-106 αυτής του Ντένβερ και κατάφερε μετά από χρόνια να βρεθεί και πάλι στα playoffs.

Για την ακρίβεια το έκανε μετά το 2004 και μπορεί κόντρα στους ανίκητους Ρόκετς να είναι αουτσάιντερ, ωστόσο οι λύκοι είναι έτοιμοι να δείξουν τα δόντια τους και να φτάσουν όσο ψηλά γίνεται.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη στην κανονική διάρκεια παρότι είχαν τις ευκαιρίες. Στην παράταση και παρότι ο Μπάτλερ έχασε τρεις συνεχόμενες βολές, οι λύκοι κατάφεραν να κερδίσουν με τον κόσμο να τους αποθεώνει.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπάτλερ με 31 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τάουνς με 26, Ουίγκινς με 18 και Τιγκ με 17. Για τους ηττημένους ο Γιόκιτς είχε 35, ο Μπάρτον 24 και ο Μάρεϊ 20.

 

NBA Τελευταία Νέα