Ο ιδιοκτήτης των Γκρίζλις έδωσε εγγυήσεις στους κατόχους διαρκείας!

Ο ιδιοκτήτης των Γκρίζλις έδωσε εγγυήσεις στους κατόχους διαρκείας!

Gazzetta team
Ο ιδιοκτήτης των Γκρίζλις έδωσε εγγυήσεις στους κατόχους διαρκείας!

bet365

Ο ισχυρός άνδρας των Μέμφις Γκρίζλις ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει η ομάδα από το Μέμφις, το οποίο και χαρακτήρισε ως σημείο marketing του ΝΒΑ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Πέρα, ο οποίος έστειλε ανοικτό γράμμα στους κατόχους διαρκείας θέλοντας να εγγυηθεί για την παραμονή της ομάδας στο Μέμφις.

«Καταλαβαίνουμε ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν και για σας φίλοι των Γκρίζλις. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο μας ώστε να χτίσουμε μια πετυχημένη πορεία στο ΝΒΑ. Έχουμε προχωρήσει σε συγκεκριμένες συμφωνίες, προς όφελος της ομάδας. Θα συνεχίσουμε την δουλειά και τα αποτελέσματα θα έρθουν πολύ σύντομα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Πέρα έχει τις μετοχές των Γκρίζλις από το 2012 και η αξία της ομάδας βρίσκεται μεταξύ του 1.3 με 1.4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα