GM Μπακς: «Πρόθυμοι να συνεργαστούμε με την ΕΟΚ για τον Γιάννη!» (gTV)

GM Μπακς: «Πρόθυμοι να συνεργαστούμε με την ΕΟΚ για τον Γιάννη!» (gTV)

bet365

Ο γενικός διευθυντής των Μπακς, Τζον Χορστ, μίλησε στην κάμερα του gTV για τα όσα έγιναν το περσινό καλοκαίρι με τη μη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο EuroBasket 2017 και τόνισε πως απόλυτη προτεραιότητα της ομάδας του, είναι η υγεία του Έλληνα σούπερ σταρ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο Μιλγουόκι, ο γενικός διευθυντής των Μπακς βρισκόταν στην Ισπανία για scouting κι έτσι δεν είχαμε την ευκαιρία να τον συναντήσουμε.

Η τύχη μας, όμως, γύρισε στο Όκλαντ, όπου ο 35χρονος general manager έδωσε το παρών στην αναμέτρηση των Ουόριορς με τους Μπακς και λίγα λεπτά πριν την εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην "Oracle Arena", ο Τζον Χορστ δέχθηκε με μεγάλη χαρά να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Το «αφεντικό» των «ελαφιών» εξέφρασε την προθυμία του να συνεργαστεί με την ελληνική ομοσπονδία για την επιστροφή του Γιάννη στην Εθνική ομάδα και ανυπόμονος να συναντηθεί με τον team manager της «επίσημης αγαπημένης», Κώστα Κώτση, ο οποίος θα ταξιδέψει μετά το Πάσχα στο Μιλγουόκι.

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Ρότσεστερ υπογράμμισε ότι δεν κρατάει καμία κακία για τις θεωρίες συνομωσίας που διατύπωσε επίσημα η ΕΟΚ το περυσινό καλοκαίρι, σχετικά με τη μη συμμετοχή του "Greek Freak" στο EuroBasket 2017 και τόνισε ότι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων των Μπακς, είναι η υγεία του Έλληνα superstar, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζει ότι ο Γιάννης αγαπάει την Εθνική ομάδα και θέλει να αγωνίζεται με τα «γαλανόλευκα».

 

NBA Τελευταία Νέα