Κουφός: «Ο Παπαγιάννης έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει» (gTV)

Κουφός: «Ο Παπαγιάννης έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει» (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV συνάντησε τον Κώστα Κουφό στο Σακραμέντο και μίλησε μαζί του για την χρονιά του στους Κινγκς, την Εθνική ομάδα, τον Γιώργο Παπαγιάννη, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τα... καλαμαράκια που του έχουν λείψει από την Ελλάδα.

Διανύοντας την δέκατη χρονιά του πλέον στο ΝΒΑ, ο Κώστας Κουφός θεωρείται πια βετεράνος. Στην τρίτη του χρονιά στο Σακραμέντο ο Ελληνοαμερικανός σέντερ αμοίβεται με 8,5 εκατομμύρια δολάρια (ο μέσος μισθός στο ΝΒΑ) και στον οργανισμό των Κινγκς υπάρχει μόνο σεβασμός για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την εργατικότητά του.

Εμείς συναντήσαμε τον Κώστα στο τέλος του πρωινού shoot around πριν την αναμέτρηση με τους Ουόριορς και η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε ευχάριστα από το πόσο ευδιάθετος, ανοικτός και φιλόξενος ήταν. Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και στο παιχνίδι, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβ Γιέργκερ, αποφάσισε να μην τον ξαναχρησιμοποιήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, για να δώσει την ευκαιρία στα νέα παιδιά.

Στην κουβέντα μας, ο 29χρονος σέντερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στους Κιγκς, Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις και σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του με την Εθνική ομάδα, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

 

NBA Τελευταία Νέα