Σουίνι: «Ο Γιάννης δεν χρειάζεται πίεση, πιέζει τον εαυτό του» (gTV)

Σουίνι: «Ο Γιάννης δεν χρειάζεται πίεση, πιέζει τον εαυτό του» (gTV)

bet365

Το... άλλο μισό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπακς και όχι μόνο, Σον Σουίνι, μίλησε στην κάμερα του gTV για την εργατικότητα του Greek Freak.

Από το καλοκαίρι του 2014, όταν κι εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ των Μπακς, ο Σον Σουίνι έχει μετατραπεί στην... σκιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αν και βοηθός προπονητή, ο Σουίνι ουσιαστικά έχει αναλάβει αποκλειστικά την ατομική εξέλιξη του Greek Freak, με αποτέλεσμα πλέον οι δυο τους να έχουν αποκτήσει μία... αδερφική σχέση!

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το περιστατικό στη Γιούτα, όταν ο Έλληνας σούπερ σταρ, φανερά εκνευρισμένος από την εξέλιξη του αγώνα κι ένα σχόλιο του Σουίνι, τον έβρισε! Υπό άλλες συνθήκες και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αν ένας βοηθός προπονητή προκαλούσε τέτοιο εκνευρισμό στον σούπερ σταρ της ομάδας, θα είχε φύγει το άλλο πρωί, όμως τα πάντα ηρέμησαν τις επόμενες ώρες από τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο και οι δυο τους συνέχισαν τη δουλειά.

Δείτε και το περιστατικό ανάμεσά τους στη Γιούτα:

 

NBA Τελευταία Νέα