Νοβίτσκι: «Σκοπεύω να συνεχίσω»

Νοβίτσκι: «Σκοπεύω να συνεχίσω»

Gazzetta team
Νοβίτσκι: «Σκοπεύω να συνεχίσω»

bet365

Αποφασισμένος να συνεχίσει το μπάσκετ και να αγωνιστεί για 21 χρόνια στους Μάβερικς είναι ο Ντιρκ Νοβίτσκι ο οποίος αν όλα πάνε καλά θα ξεπεράσει τον Μπράιαντ που έμεινε 20 χρόνια στους Λέικερς.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός* με σημαντικά έπαθλα σε περιμένει στο καζίνο, από σήμερα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όταν ακούς Μάβερικς σκέφτεσαι Ντιρκ Νοβίτσκι και όταν ακούς Ντιρκ Νοβίτσκι σκέφτεσαι τους Μάβερικς. Ο Γερμανός σούπερ σταρ βρίσκεται για 20 χρόνια στην ομάδα του Ντάλας, κάτι που έχει κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ στους Λέικερς και όπως όλα δείχνουν θα τον ξεπεράσει. Και θα τον ξεπεράσει γιατί ο ίδιος μιλώντας στους «NY Times», θέλει να μείνει ακόμα έναν χρόνο στους Μάβερικς, με τους οποίους άλλωστε είχε υπογράψει επέκταση ακόμα δύο χρόνων: «Όπως ξέρετε, σκοπεύω να συνεχίσω. Νιώθω εξαιρετικά. Φέτος, έχασα μόλις ένα παιχνίδι. Έχω υπογράψει διετές συμβόλαιο γιατί ήθελα να αγωνιστώ για ακόμη δύο χρόνια. Και αυτό θα κάνω», ήταν τα λόγια του τεράστιου αυτού μπασκετμπολίστα.

 

NBA Τελευταία Νέα