Τζένινγκς: «Θυμάμαι που μας... διέλυσαν στην Αθήνα!» (gTV)

Τζένινγκς: «Θυμάμαι που μας... διέλυσαν στην Αθήνα!» (gTV)

bet365

Ο Μπράντον Τζένινγκς μίλησε στην κάμερα του gTV για το πέρασμά του στην Ευρώπη, τις... τρομακτικές εμπειρίες του στην Αθήνα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δουλεύει σκληρά για τον τίτλο του MVP.

Στα 18 του χρόνια, μόλις είχε τελειώσει το γυμνάσιο, ο Μπράντον Τζένινγκς είχε επιλεγεί από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Νο.10 του ντραφτ, του 2009 καθώς θεωρούταν ένα ταλέντο, πάνω στο οποίο θα μπορούσαν να χτίσουν τα «ελάφια». Λόγω της ηλικιακής απαγόρευσης, ο Αμερικανός πέρασε ένα χρόνο στην EuroLeague και την Ρομα, στη συνέχεια επέστρεψε στο Μιλγουόκι, όμως δεν... στέριωσε, αλλάζοντας συνολικά πέντε ομάδες στο ΝΒΑ, ενώ τη φετινή σεζόν βρέθηκε στην Κίνα, προτού κάνει το... comeback στους Μπακς.

Μιλώντας στην κάμερα του gTV, ο Τζένινγκς θυμάται το φαγητό στην Ιταλία, τις... τρομακτικές εμπειρίες του στην Αθήνα, ενώ πλέκει και το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα