Tόμας: «Πάνω από Τζόρνταν ο ΛεΜπρόν, κορυφαίος ο Τζαμπάρ» (vid)

Gazzetta team
Tόμας: «Πάνω από Τζόρνταν ο ΛεΜπρόν, κορυφαίος ο Τζαμπάρ» (vid)

bet365

Ο Αϊζάια Τόμας ανέφερε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι πάνω από τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά στην κορυφή βρίσκεται ο Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ.

Θέση στο δίλημμα ΛεΜπρόν Τζέιμς ή Μάικλ Τζόρνταν πήρε ο Αϊζάια Τόμας που μεγαλούργησε με τη φανέλα των Πίστονς, τονίζοντας πως ο Βασιλιάς είναι πάνω από τον «Αir», ενώ ανέφερε πως η κορυφή ανήκει στον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ

«Ο Καρίμ βρίσκεται στην κορυφή! Δεν υπήρξε παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ που έχασε τόσα λίγα παιχνίδια στο high school και στο κολέγιο, ενώ όταν βρέθηκε στο NBA κατέκτησε 6 δαχτυλίδια, είναι ο πρώτος σκόρερ και πολύ ψηλά στα ριμπάουντ. Επομένως, ψηλότερα από όλους βρίσκεται ο Καρίμ και στη συνέχεια υπάρχει ένα debate για τον Τζόρνταν ή τον Λεμπρόν. Έχει να κάνει και με το ποιος σου αρέσει.

Εγώ κοιτάζω όλα όσα προσφέρει ο Λεμπρόν και αν έπρεπε να διαλέξω έναν από τους δύο, τοποθετώ τον Τζέιμς πάνω από τον Μάικλ. Ο Τζόρνταν θα σε κερδίσει στους πόντους αλλά ο Λεμπρόν επικρατεί σε όλους τους τομείς. Στα ριμπάουντ, στις ασίστ, μπορεί και βάζει όλους τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι. Είναι πιο σωματώδης, πιο γρήγορος, πιο δυνατος», ανέφερε ο πρώην γκαρντ των Πίστονς (bad boys).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα