Πέλικανς-Πέισερς 96-92

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς-Πέισερς 96-92

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στη Νέα Ορλεάνη με τους Πέλικανς να επικρατούν των Πέισερς με 96-92 και να βάζουν πλώρη μέχρι και για την τριάδα της Δύσης.

Όσο φτάνουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τόσο όλο πιο σημαντικά γίνονται τα παιχνίδια. Ένα από τα πλέον σημαντικά της βραδιάς διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη με τους Πέλικανς να υποδέχονται τους Πέισερς. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 96-92, έφτασαν στο 42-30 και αφού αρχικά πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα κοιτάζουν μέχρι και την 3η θέση της Δύσης, όπου βρίσκονται οι Μπλέιζερς με 44-27. Οι Πέισερς από την άλλη έπεσαν στο 41-31, αλλά και αυτοί μπορούν μέχρι και την 3η θέση της Ανατολής, καθώς οι Καβαίερς που βρίσκονται εκεί έχουν 42-29.

Στα του αγώνα, όπως αναμενόταν ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν για ακόμα μία φορά ο Ντέιβις που έφτασε τους 28 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μουρ με 23 και Ντιάμπλο με 15. Για τους ηττημένους ο Ολαντίπο είχε 21 και ο Τέρνερ 13.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα