Ο Γιάννης είναι το… password των αεροδρομίων!

Ο Γιάννης είναι το… password των αεροδρομίων!

Βασίλης Τσίγκας
Ο Γιάννης είναι το… password των αεροδρομίων!

bet365

Ο Βασίλης Τσίγκας έφτασε στο Μιλγουόκι κι ετοιμάζεται ψυχολογικά για το φετινό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!

Έχουμε και λέμε: τέσσερις ώρες το Λονδίνο - Αθήνα, έξι ώρες αναμονή στο Χίθροου, οκτώ ώρες το Λονδίνο - Σικάγο, μία ώρα μέχρι να βγούμε από το αεροδρόμιο και να πάρουμε το αυτοκίνητο κι άλλη μιάμιση για να οδηγήσουμε μέχρι το Μιλγουόκι. Πόσο μας κάνει σύνολο; Πάνω από 20 ώρες! Αλλά δεν μπορώ να τονίσω πόσο χαλάλι είναι αυτή η ταλαιπωρία!

Φτάσαμε, λοιπόν, στην πόλη του Γιάννη! Στο κρύο (-1 η θερμοκρασία το βράδυ), συννεφιασμένο, αλλά πάντα φιλόξενο Μιλγουόκι, απ’ όπου με την ευγενική χορηγία του STR8, μαζί με τον Αντώνη Καλκαβούρα, θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε και φέτος την λάμψη που εκπέμπει ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Ενώ διαβάζετε αυτές τις γραμμές, εμείς λογικά θα προσπαθούμε να κοιμηθούμε για να την… παλέψουμε στην πρώτη μας μέρα εδώ, το πρόγραμμα της οποίας έχει… Κλίπερς! Και όχι μόνο, βέβαια, αλλά τα είπαμε ξανά και στο προηγούμενο post: δεν θα σας σποϊλάρω τι θα κάνουμε, θα τα βλέπετε σιγά σιγά καθημερινά στο gazzetta.

Αυτό που θα κρατήσω από το 20ωρο ταξίδι μέχρι το Μιλγουόκι, είναι το… πόσο εύκολη μας έχει κάνει τη ζωή πλέον ο Γιάννης. Όσοι έχετε ταξιδέψει στις ΗΠΑ, ξέρετε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πέφτει και μια μικρή ανάκριση από διάφορους υπαλλήλους για τον σκοπό του ταξιδιού σου. Ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο υπάρχουν αυτές οι… συνεντεύξεις, αλλά δεν μπορείς και να τις αποφύγεις, οπότε αρχίζεις κάθε φορά το τροπάρι: «Είμαι δημοσιογράφος, θα καλύψω διάφορα παιχνίδια ΝΒΑ κλπ κλπ».

Φέτος, αυτό το τροπάρι έγινε δραστικά πιο μικρό. Έφτανε το «Είμαι δημοσιογράφος, πάμε να καλύψουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο» και… τέλος! «Ευχαριστούμε πολύ, να περάσετε καλά», «μπαμ» η σφραγιδούλα κι ελεύθερος! Το όνομα του Γιάννη λειτουργούσε σαν… κωδικός εμπιστοσύνης! Σαν να σου λένε οι υπάλληλοι «ολόκληρο Αντετοκούνμπο πάνε να δουν οι άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε παραπάνω». Είναι κι αυτό μια απόδειξη για την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του Έλληνα άσου!

Υ.Γ.: Υπάρχει κάποια διεθνής ξενοδοχειακή συνομωσία για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη στο ντους και δεν την έχω πάρει χαμπάρι; Δεν γίνεται να σου παίρνει πέντε λεπτά για να καταλάβεις πώς θα μεταφέρεις το νερό στο τηλέφωνο και τελικά η λύση να είναι κάτι τελείως απίθανο που το βρήκες κατά λάθος. Παιδιά, ντουζιέρα είναι, όχι escape room!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα