Τόμας: «Φέτος έμαθα πόσο εύκολα με αλλάζουν»! (pics)

Τόμας: «Φέτος έμαθα πόσο εύκολα με αλλάζουν»! (pics)

bet365

Ο Αζέια Τόμας απάντησε σε ερωτήσεις ακολούθων του στο twitter και «πέταξε» και τις... σποντίτσες του για τα trades, στα οποία αναμείχθηκε.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η τελευταία χρονιά δεν ήταν εύκολη για τον Αζέια Τόμας.

Ο «κοντορεβυθούλης» του ΝΒΑ, πέρα από το θανάτο της αδερφής του που είχε να αντιμετωπίσει, τραυματίστηκε κιόλας, με αποτέλεσμα οι Σέλτικς να τον στείλουν στο Κλίβελαντ, για να πάρουν τον Ίρβινγκ.

Η αποθεραπεία του άργησε λίγο, και με το που άρχισε να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις με τους Καβαλίερς, έγινε ξανά trade, αυτή τη φορά στους Λέικερς.

Ο 29χρονος γκαρντ τέθηκε στην διάθεση του κοινού μέσω twitter και αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις του.

Μεταξύ αυτών, υπήρχε και η εξής: «Ποιο ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθες φέτος;». Η απάντηση του «ΙΤ» άμεση και ειλικρινής: «Πόσο γρήγορα με άλλαζαν όλοι».

Ένας ακόλουθος, μάλιστα, τού έκανε και... παράπονα για τα νούμερά του, που έχουν πτωτική πορεία, με τον ίδιο να απαντά: «Δώσε μου την ίδια ευκαιρία που είχα πέρυσι και θα κάνω τα ίδια πράγματα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το πέρυσι και το φέτος. Η ευκαιρία μου είναι εντελώς διαφορετική! Γίνε ένας καλός μαθητής του παιχνιδιού και σταμάτα να κοιτάς τα στατιστικά κόπανε!».

 

NBA Τελευταία Νέα