Δύο παρατάσεις με δύο buzzer beater στην Βοστώνη (vids)

Φώτης Καρακούσης
Δύο παρατάσεις με δύο buzzer beater στην Βοστώνη (vids)

bet365

Μεγάλο ματς στην Βοστώνη ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Ουίζαρντς με το ματς να πηγαίνει σε δύο παρατάσεις με ισάριθμα buzzer beater.

Ντιναμό Κιέβου - Λάτσιο με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς έγινε στην Βοστώνη, εκεί οι Σέλτικς υποδέχθηκαν τους Ουίζαρντς σε ένα ματς που χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να βγει ο νικητής. Δύο παρατάσεις που ήρθαν με ισάριθμα buzzer beater. Αρχικά ο Μικς με τρίποντο ισοφάρισε σε 106-106 στέλνοντας το ματς στην πρώτη παράταση.

Στην συνέχεια ήρθε ο Τέιτουμ να την στείλει με ντράιβ στην δεύτερη κάνοντας το 115-115. Ο γκαρντ των Σέλτικς μάλιστα κέρδισε και φάουλ, αλλά αστόχησε στην βολή χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.Μάλιστα ο ίδιος παίκτης ήταν που αστόχησε και στο τελευταίο σουτ της δεύτερης παράτασης με τους... μάγους να κερδίζουν με 125-124.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα