Όταν ο «T-Mac» έβαζε 62 πόντους στους Ουίζαρντς! (vids)

Όταν ο «T-Mac» έβαζε 62 πόντους στους Ουίζαρντς! (vids)

Νίκος Καρφής
Όταν ο «T-Mac» έβαζε 62 πόντους στους Ουίζαρντς! (vids)

bet365

Σαν σήμερα στις 10 Μαρτίου του 2004, ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι φόρτωνε με 62 πόντους το καλάθι των Ουίζαρντς, κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία των Μάτζικ.

Αποτέλεσε για πολλά χρόνια έναν από τους σπουδαιότερους σκόρερ του ΝΒΑ, αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να φτάσει εκεί όπου μπορούσε.

Ο εκπληκτικός Τρέισι ΜακΓκρέιντι έγραφε ιστορία, σαν σήμερα στις 10 Μαρτίου του 2004, αφού τη βραδιά εκείνη κατάφερε να σκοράρει 62 πόντους κόντρα στους Ουίζαρντς, διαλύοντας τους «μάγους».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο T-Mac είχε πάρει «φωτιά» σε εκείνο το show του και είχε καταφέρει να κάνει ρεκόρ πόντων στην ιστορία του Ορλάντο και φυσικά το δικό του ρεκόρ καριέρας!

Ήταν μία από τις... παραστάσεις του που σε άφηναν με το στόμα ανοιχτό και σου έδιναν να καταλάβεις πως αυτός ο παίκτης έχει τεράστιο ταλέντο. Απλά η τύχη μερικές φορές του... γύρισε την πλάτη.

Θυμηθείτε τα... όργια του ΜακΓκρέιντι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα