Όταν ο «Βασιλιάς» έκανε ρεκόρ καριέρας με 61 πόντους! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Όταν ο «Βασιλιάς» έκανε ρεκόρ καριέρας με 61 πόντους! (pics & vids)

bet365

Σαν σήμερα, στις 3 Μάρτη του 2014 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έδινε ένα ανεπανάληπτο show κόντρα στους Mπόμπκατς και έκανε ρεκόρ καριέρας με 61 πόντους.

Μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές μαγείας στην καριέρα του και σίγουρα συγκαταλέγεται ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ένα από τα ματς που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο ΛεΜπρόν έλαβε μέρος στο Μαϊάμι στις 3 Μάρτη του 2014.

Τότε το κοινό των Χιτ απόλαυσε τον «μασκοφόρο» Βασιλιά να κάνει.... παπάδες κόντρα στους Μπόμπκατς (124-107 οι Xιτ), γράφοντας ιστορία.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο LBJ εκείνη την βραδιά είχε καταφέρει να φορτώσει με 61 πόντους το καλάθι των «σφηκών», μια επίδοση που αποτελεί για τον ίδιο ρεκόρ καριέρας έως και σήμερα. Οι 37 πόντοι σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι υπολοιποι 24 στο δεύτερο. Επιπλέον μοίρασε 4 ασίστ και κατέβασε 7 ριμπάουντ!

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο ΛεΜπρόν είχε πάρει... φωτιά και έκανε ότι ήθελε μέσα στο παρκέ. Μέτρησε 8/10 τρίποντα και 22/33 εντός πεδιάς σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να σπάσει το ρεκόρ στο μέλλον, καθώς είναι ένας παίκτης που όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται.

Υπόκλιση στον «Βασιλιά»!

 

NBA Τελευταία Νέα