Γιορτή στη Γλυφάδα για την εμφάνιση του Γιάννη στο NBA All-Star Game!

Gazzetta team
Γιορτή στη Γλυφάδα για την εμφάνιση του Γιάννη στο NBA All-Star Game!

bet365

Η Nike διοργάνωσε το απόλυτο All-Star pre party με live performance εμφάνιση από τους ATH Kids και live μετάδοση του NBA All-Star Game, στο κατάστημά της στη Γλυφάδα.

Το Nike x NBA All-Star Night πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κατάστημα της Nike στη Γλυφάδα, όπου η Nike γιόρτασε τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο επικό NBA All – Star Game, μαζί με 150 τυχερούς θαυμαστές του, δημιουργώντας μία μοναδική μπασκετική εμπειρία.

Στις 00:00 ακριβώς, οι ATH Kids, η απόλυτη καλλιτεχνική κολλεκτίβα της πόλης, έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει το party με μία απογειωτική εμφάνιση που ενθουσίασε όλους του NBA lovers. Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου τραγουδιού τους, με τίτλο «34», που είναι εμπνευσμένο από τον Γιάννη, το οποίο ξεσήκωσε το κοινό και προετοίμασε το έδαφος για τις εκπλήξεις που ακολούθησαν.

Λίγο μετά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε στην οθόνη και μετέφερε το δικό του μήνυμα για τη 2η συμμετοχή του στο NBA All-Star Game, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο θεσμό κι ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τη στήριξη.

Στη συνέχεια, οι κορυφαίοι sportscasters στην Ελλάδα, Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος, ξεκίνησαν την «προθέρμανση» μ’ ένα live quiz, φτιαγμένο ειδικά για αληθινούς λάτρεις του NBA. Στο τέλος, ο νικητής του quiz ανέβηκε στην σκηνή και παρέλαβε το δώρο του – μία φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε ζωντανά από το Los Angeles, μέσω skype call, ο NBA sportscaster, Χάρης Σταύρου ο οποίος μετέφερε την ατμόσφαιρα λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα και μοιράστηκε τις προβλέψεις του σχετικά με την εμφάνιση του Γιάννη αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. Στις 3 ακριβώς, το NBA All-Star Game ξεκίνησε με το ζωντανό σχολιασμό από τους δύο sportscasters.

Το πάθος, το ταλέντο και φυσικά η εμφάνιση του Γιάννη έκαναν τη βραδιά μοναδική. Στις 6 το πρωί, κανένας δεν είχε σηκωθεί από τη θέση του, περιμένοντας να δει το τελικό σκορ του αγώνα καθώς επίσης και τον MVP της βραδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα