Τα «μέτρα» του Άνταμ Σίλβερ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο στο Ντάλας!

Τα «μέτρα» του Άνταμ Σίλβερ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο στο Ντάλας!

Κάτια Πετροπούλου
Τα «μέτρα» του Άνταμ Σίλβερ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο στο Ντάλας!

bet365

Μετά την γνωστοποίηση σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον οργανισμό των Μάβερικς, ο Άνταμ Σίλβερ ενημέρωσε τις ομάδες του ΝΒΑ για τα μέτρα που παίρνει.

Το σκάνδαλο συνεχόμενων σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Ντάλας... τάραξε τα νερά του ΝΒΑ και ο Άνταμ Σίλβερ δεν μένει με σταυρωμένα χέρια.

Στην προσπάθεια να μην επαναληφθούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον, ο κομισάριος της κορυφαίας λίγκας στον κόσμο έστειλε ένα γράμμα με οδηγίες στις 30 ομάδες.

Σε αυτό αναφέρει πως από την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή, την οποία μπορούν να καλούν τα εν δυνάμει θύματα, που εργάζονται στους συλλόγους, για να καταγγείλουν το πρόβλημά τους.

Σε αυτή τη γραμμή, όμως, οι εργαζόμενοι μπορούν να καταγγέλουν, όχι μόνο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης, αλλά οποιοδήποτε άσχημη κατάσταση αντιμετωπίζουν στην δουλειά τους.

«Respect in the Workplace» (σεβασμός στον εργασιακό χώρο) ήταν ο τίτλος στην επιστολή που έστειλε ο Σίλβερ στις ομάδες του ΝΒΑ και τόνιζε: «Χρησιμοποιούμε αυτή την ευκαιρία για να επαναλάβουμε την δέσμευση που έχει το ΝΒΑ απέναντι στους εργαζομένους και να τους παρέχει ασφάλεια στο εργασιακό τους περιβάλλον. Ο σεβασμός και η ακεραιότητα αποτελούν βασικές αξίες του ΝΒΑ και όλοι πρέπει να δουλέψουμε για να διασφαλίσουμε ό,τι αυτό αντικατοπτρίζεται στον πολιτισμό μας και στους χώρους εργασίας των συλλόγων μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα