Γιάννης: «Δεν θα μπορούσα να παίξω στο Λος Άντζελες!»

Γιάννης: «Δεν θα μπορούσα να παίξω στο Λος Άντζελες!»

Gazzetta team
Γιάννης: «Δεν θα μπορούσα να παίξω στο Λος Άντζελες!»

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε στο Λος Άντζελες στο πλαίσιο του All Star Game, όμως τόνισε πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον ευατό του να μένει για πολλές μέρες στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ και να παίζει σε κάποια ομάδα της.

Την λατρεία του προς το Μιλγουόκι εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ τόνισε πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να μένει για πολλές μέρες στο Λος Άντζελες, όταν ρωτήθηκε στο πλαίσιο του All Star Game.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου στο Λος Άντζελες. Είναι υπέροχο για 2-3 μέρες, αλλά για περισσότερες είναι τρελό. Λατρεύω το Μιλγουόκι, αφού περπατάω στον δρόμο χωρίς να με ενοχλούν. Λατρεύω που είναι τόσο ήρεμη πόλη», τόνισε αρχικά ο Greek Freak.

Στη συνέχεια τόνισε πως φέτος είχε κανονίσει πιο σωστά όλα τα πράγματα για να προετοιμαστεί καλύτερα: «Ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος, δεν έκανα πολλά πράγματα. Μίλησα με τους ανθρώπους μου και με βοήθησαν. Τους είπα πως δεν ήθελα πολλά φέτος, προτίμησα να φροντίσω το σώμα μου. Πέρυσι έκανα πολλά περισσότερα και αισθάνθηκα πολύ κουρασμένος. Φέτος τα είχα κανονίσει όλα καλύτερα».

Στο τέλος αποκάλυψε πως ο Εμπίντ του είπε να πάει στους Σίξερς, αλλά αυτός χαμογέλασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα