Διεθνής Πρέσβης της Ελληνικής Πρωτοβουλίας ο Γιάννης! (pics)

Διεθνής Πρέσβης της Ελληνικής Πρωτοβουλίας ο Γιάννης! (pics)

Gazzetta team
Διεθνής Πρέσβης της Ελληνικής Πρωτοβουλίας ο Γιάννης! (pics)

bet365

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (THI) ανακοίνωσε επίσημα πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται μέρος της ομάδας του ΤΗΙ ως «Διεθνής Πρέσβης».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να κάνει περήφανους τους Έλληνες με τα όσα κάνει στο ΝΒΑ, κάτι που του οδήγησε να βρεθεί στην δεύτερη θέση της ψηφοφορίας της Ανατολής για το All Star Game και να χαρίσει θέαμα για άλλη μια φορά στην μεγάλη γιορτή της λίγκας.

Πλέον θα είναι μέρος της ομάδας της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (THI) ως Διεθνής Πρέσβης.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία ιδρύθηκε το 2012 από εξέχοντα μέλη της Ελληνικής διασποράς, ως ανταπόκριση στην εμβαθυνόμενη οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ο σκοπός της είναι να κινητοποιήσει την Ελληνική διασπορά και την φιλελληνική κοινότητα για να υποστηρίξει μία βιώσιμη οικονομική ανανέωση για την Ελλάδα και τους κατοίκους της.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (THI) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αστέρας του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, γίνεται μέρος της ομάδας του ΤΗΙ ως «Διεθνής Πρέσβης». Η οικογένεια του Γιάννη μετανάστευσε από τη Νιγηρία στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ένα φαινόμενο του μπάσκετ με παγκόσμια αναγνώριση, ο Γιάννης υπέγραψε με τους Milwaukee Bucks το 2013, και απολαμβάνει μια εξαιρετική επαγγελματική καριέρα, μετά από την αξιοσημείωτη πορεία του σε ερασιτεχνικό επίπεδο στην Ελλάδα.

Ως Διεθνής Πρέσβης της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, ο Γιάννης αποδεικνύει το βάθος αλλά και το εύρος όχι μόνο του Ελληνικού πνεύματος, αλλά και της αλληλεγγύης της Ελληνικής Διασποράς προς την Ελλάδα. Ο ενθουσιασμός, η αφοσίωση και η αγάπη του για την πατρίδα αποτελούν ενσάρκωση του Ελληνικού ιδεώδους. Η δέσμευση του Γιάννη τιμά την Ελληνική Πρωτοβουλία και αναμένει με μεγάλη χαρά να συνεργαστεί μαζί του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα