Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ανάμεσα στο κοινό της «Απόφασης» του ΛεΜπρόν (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ανάμεσα στο κοινό της «Απόφασης» του ΛεΜπρόν (vid)

bet365

Όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποφάσισε να παίξει στους Χιτ ο Ντόνοβαν Μίτσελ βρισκόταν στο κοινό στο στούντιο.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το 2010 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανακοίνωσε να μετακομίσει από το Κλίβελαντ στο Μαϊάμι για χάρη των Χιτ. Η «Απόφαση» όπως έχει μείνει γνωστή στην ιστορία μεταδόθηκε σε εθνικό δίκτυο και ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν ο γκαρντ των Τζαζ.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ανέφερε πως, «το 2010 ήμουν 13 ετών και τεράστιος θαυμαστής του ΛεΜπρόν. Ζούσαμε στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ και το στούντιο που βρισκόταν ο ΛεΜπρόν για να ανακοινώσει την απόφασή τους ήταν στην ίδια περιοχή. Παρακάλεσα τη μητέρα μου να με πάει, ήθελα πολύ να μετακομίσει στους Χιτ. Όταν ανακοίνωσε πως αυτό θα συμβεί σηκώθηκα και ούρλιαξα από χαρά ενώ υπήρχαν και κάποιοι που τον αποδοκίμασαν πιστεύοντας πως θα επέλεγε κάτι άλλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα