Το επεισόδιο Νοά-Χόρνασεκ «τελείωσε» τον Γάλλο σέντερ!

Το επεισόδιο Νοά-Χόρνασεκ «τελείωσε» τον Γάλλο σέντερ!

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Το επεισόδιο Νοά-Χόρνασεκ «τελείωσε» τον Γάλλο σέντερ!

bet365

Ο Γιοακίμ Νοά έβρισε τον Τζεφ Χόρνασεκ , λίγο έλειψε να τον χτυπήσει και φυσικά δε θα ξαναπαίξει με τους Νικς για φέτος.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γιοακίμ Νοά τιμωρήθηκε από τον προπονητή των Νικς και θα μείνει για απροσδιόριστο διάστημα εκτός υποχρεώσεων της ομάδας.

Αιτία ένα άσχημο συμβάν το οποίο έλαβε χώρα στα τέλη του Ιανουαρίου μεταξύ των δύο αφού ο Γάλλος σέντερ ξεκίνησε να βρίζει τον Τζεφ Χόρνασεκ επειδή δεν τον χρησιμοποίησε σε ένα παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας όρμησε να τον χτυπήσει, αλλά υπήρχε παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Μάλιστα η κατάσταση θα ξέφευγε κι άλλο αν δεν έμπαιναν στη μέση παίκτες και άνθρωποι του προπονητικού τιμ για να τους χωρίσουν.

Ο Νοά έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί με την ομάδα αρχικά να τον καλύπτει προβάλλοντας «προσωπικούς λόγους». Το θέμα όμως μαθεύτηκε κι έτσι ο Χόρνασεκ αποφάσισε να τον τιμωρήσει χωρίς να προσδιορίσει την επιστροφή του.

Οι Νικς προσπάθησαν να τον παραχωρήσουν το προηγούμενο διάστημα με μορφή αντάλλαγμα, αλλά δεν υπήρξε αντίκρυσμα.

Ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε, «είναι κάτι που έγινε πριν 3-4 εβδομάδες κι έχει περάσει. Προχωράμε κι εμείς κι αυτός. Ίσως του δοθεί η ευκαιρία σε κάποια άλλη ομάδα. Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον πρόεδρο των Νικς, Στιβ Μιλς».

 

NBA Τελευταία Νέα