Κιούμπαν: «Η καλύτερή μας επιλογή είναι να... χάνουμε»!

Κιούμπαν: «Η καλύτερή μας επιλογή είναι να... χάνουμε»!

Κάτια Πετροπούλου
Κιούμπαν: «Η καλύτερή μας επιλογή είναι να... χάνουμε»!

bet365

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, υποστήριξε πως η ομάδα είναι καλύτερα να συνεχίσει με ήττες και εξήγησε το λόγο.

Το μοντέλο που υιοθέτησαν οι Σίξερς φαίνεται πως σκοπεύουν να ακολουθήσουν και οι Μάβερικς.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ντάλας, Μαρκ Κιούμπαν δήλωσε πρόσφατα πως γευμάτισε με κάποιους παίκτες και τους είπε να συνεχίσουν να... χάνουν, μιας και είναι ήδη στο 18-40 και δεν υπάρχουν ελπίδες για playoffs.

Και θα πείτε εσείς τώρα «γιατί να πεις στην ομάδα σου να χάνει;». Ο λόγος πολύ απλός: για να κάνει tanking και να έχει ελπίδες για καλύτερα picks στα επόμενο draft.

«Ίσως δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά ήμουν σε δείπνο με κάποιους δικούς μας τις προάλλες και ξέρετε... δεν παλεύουμε για τα playoffs. Και τους ειπα "το να συνεχίσουμε με ήττες είναι η καλύτερή μας επιλογή". Ο Άνταμ Σίλβερ ίσως δεν θα έπρεπε να το ακούσει αυτό, αλλά τουλάχιστον έκατσα μαζί τους και τους εξήγησα το γιατί. Και τους είπα για τα πλάνα μας το καλοκαίρι, πως δεν θα κάνουμε πάλι tanking. Ενάμιση χρόνο τώρα κάναμε tanking και αυτό ήταν πολύ... βίαιο για εμένα. Όμως, δεν υπάρχει άλλη επιλογή και νομίζω πως είναι το "κλειδί" για να έχεις σταθερότητα», παραδέχθηκε.

Πέρυσι, οι Μάβερικς ολοκλήρωσαν τη σεζόν με το 9ο χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ, ενώ φέτος κατέχουν το 3ο χειρότερο. Μάλιστα, είναι μεταξύ των επτά ομάδων με λιγότερες από 20 νίκες και η ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ έχει 25% πιθανότητες να πάρει το Νο. 1 στο draft τον Ιούνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα