Στογιάκοβιτς: «Ο Παπαγιάννης να αλλάξει κάποιες συνήθειες»

Στογιάκοβιτς: «Ο Παπαγιάννης να αλλάξει κάποιες συνήθειες»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Στογιάκοβιτς: «Ο Παπαγιάννης να αλλάξει κάποιες συνήθειες»

bet365

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς σχολίασε την αποδέσμευση του Γιώργου Παπαγιάννη από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Τον Ιούνιο του 2016 ο Γιώργος Παπαγιάννης επιλέχθηκε στο Νο.13 του Draft από τους Κινγκς κι έγραψε ιστορία ως το υψηλότερο pick στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, έναν τίτλο που μέχρι πρότινος κρατούσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Νο.15 το 2013).

Παρ' όλα αυτά, η παρουσία των Ουίλι Κόλεϊ-Στάιν και Κώστα Κουφού έκανε σχεδόν αδύνατη την παρουσία του Παπαγιάννη στο rotation των «Βασιλιάδων» που αποφάσισαν να τον στείλουν στην θυγατρική ομάδα τους στην G-League, τους Reno Bighorns προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Big Papa μοίραζε την χρονιά μεταξύ Κινγκς και G-League ωστόσο αποδεσμεύτηκε έχοντας 2.1 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 16 αγώνες στη regular season.

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης των Κινγκς και GM των Bighorns, Πέτζα Στογιάκοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την αποχώρηση του Έλληνα σέντερ, εξηγώντας πως: «Εμείς πιστεύαμε στον Γιώργο. Θα ακουστεί παράξενο, αλλά πιστεύουμε ακόμα σε αυτόν... Θεωρώ ότι του αξίζει κάτι καλύτερο. Πλέον και ο ίδιος θα προσπαθήσει παραπάνω ώστε να αλλάξει κάποιες συνήθειες και να έχει μια καλή μπασκετική πορεία στη συνέχεια. Τις τελευταίες ώρες των ανταλλαγών όλα είναι πιθανά. Γίνονται πράγματα που δεν υπολογίζεις, για παράδειγμα, τρεις μέρες νωρίτερα. Αυτή είναι η απόφαση της ομάδας κι έτσι προχωράμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα