Γιάννης: «Σε ευχαριστώ... μπάσκετ που άλλαξες τη ζωή μου!» (pic)

Γιάννης: «Σε ευχαριστώ... μπάσκετ που άλλαξες τη ζωή μου!» (pic)

Νίκος Καρφής
Γιάννης: «Σε ευχαριστώ... μπάσκετ που άλλαξες τη ζωή μου!» (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε το... μπάσκετ για όλα όσα έχει προσφέρει στη ζωή του μέσω μιας ανάρτησης του στο instagram.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εντυπωσιακός ήταν για άλλη φορά στο All Star Game o Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος απόλαυσε την μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ.

Ο Greek Freak με ανάρτηση του στο instagram ευχαρίστησε το... μπάσκετ που του άλλαξε τη ζωή, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο ευλογημένος νιώθει που κατάφερε να βοηθήσει τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τον ευατό του.

«Eίναι τρελό πόσα έδωσε η πορτοκαλί μπάλα σε μένα και την οικογένεια μου. Βοήθησε εμένα και τους ανθρώπους μου να αλλάξουμε τις ζωές μας. Σε ευχαριστώ που με πήγες σε μέρη ανά τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που με έκανες να κλάψω, να γελάσω και να θυμώσω. Σε ευχαριστώ που με έκανες να αισθανθώ δυνατός, αλλά και εξουθενωμένος. Μπορώ να συνεχίσω. Ευχαριστώ τον Θεό για ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα