Με Κιντ, Άλεν και Νας η λίστα υποψηφίων για το Hall Of Fame!

Νίκος Καρφής
Με Κιντ, Άλεν και Νας η λίστα υποψηφίων για το Hall Of Fame!

bet365

To NBA ανακοίνωσε τους υποψηφία τάξη του 2018 για την είσοδο στο Hall Of Fame με τα ονόματα των Τζέισον Κιντ, Στιβ Νας, Ρέι Άλεν. Γκραντ Χιλ, Κρις Ουέμπερ και Ρούντι Τομνιάνοβιτς να ξεχωρίζουν.

Έτοιμοι να διεκδικήσουν την είσοδο τους στο Hall Of Fame είναι 13 υποψήφιοι.

Το ΝΒΑ συμπεριέλαβε 13 άτομα στη λίστα των υποψηφίων της.... τάξης του 2018 για την είσοδο στο Hall Of fame και υπάρχουν μερικά σπουδαία ονόματα.

Ο 2 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, Ρέι Άλεν, ο δύο φορές τροπαιούχος του ΝCAA, Γκραντ Χιλ, ο πρωταθλητής με τους Μάβερικς Τζέισον Κιντ, ο MVP της regular season (2 φορές στο παρελθόν με τους Σανς) Στιβ Νας, οι Κέιτι Σμιθ και Τίνα Τόμπσον (WNBA), αλλά και οι Μορίς Τσικς, Τσαρλς Ντρίζελ (προπονητής του NCAA), Xιου Έβανς (διαιτητής), Κιμ Μέλκεϊ (προπονητής του Μπέιλορ), ο Ρούντι Τομνιάνοβιτς (δυο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ ως coach), ο Κρις Ουέμπερ και το Wayland Baptist University.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα