Ο Μίτσελ είναι ο dunker της χρονιάς με κάρφωμα αλά... Κάρτερ! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο Μίτσελ είναι ο dunker της χρονιάς με κάρφωμα αλά... Κάρτερ! (vids)

bet365

Σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς διαγωνισμούς καρφωμάτων, Μίτσελ και Νανς έδωσαν μάχη στήθος με στήθος αλλά ο άσος των Γιούτα είχε το κάτι παραπάνω και πήρε τον τίτλο με δύο βαθμούς διαφορά.

Συγκλονιστικός ο διαγωνισμός καρφωμάτων, εκεί όπου οι Λανς Τζούνιορ και Ντόνοβαν Μίτσελ «έκλεψαν την παράσταση», αλλά ο άσος των Τζαζ ήταν πιο ευρηματικός και πιο εντυπωσιακός και έτσι έστω και με δύο βαθμούς διαφορά ήταν ο μεγάλος νικητής.

Ο Μίτσελ στην πρώτη του προσπάθεια, πέταξε την μπάλα σε μία μπασκέτα και κάρφωσε στην άλλη συγκεντρώνοντας 48 πόντους!

Ο Ολαντίπο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του πήρε 31 βαθμούς.

Ο Σμιθ Τζούνιορ με τη δεύτερη προσπάθεια έκανε ένα γυριστό κάρφωμα και συγκέντρωσε 39 βαθμούς.

Ο Νανς των Καβαλίερς εμφανίστηκε με την φανέλα που φορούσε ο πατέρας του στο Φοίνιξ και κάρφωσε όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο πατέρας του. Παρόλο που με την πρώτη του προσπάθεια δεν κάρφωσε, στη δεύτερη τα κατάφερε και πήρε 44 πόντους.

Στο δεύτερο γύρο έγιναν... πραγματάκια.

Ο Ολαντίπο έβαλε μάσκα, αλλά έκανε 0/4 και τελικά κατάφερε στην επόμενή του προσπάθεια να ολοκληρώσει φέρνοντας την μπάλα πίσω από το κεφάλι και στη συνέχει έκανε σπάσιμο στη μέση. Αυτή του η έμπνευση του έφερε 40 πόντους, έτσι πήγε στους 71.

Ο Σμιθ επιχείρησε ένα περίτεχνο κάρφωμα το οποίο και κατάφερε, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια. Ετσι ανέβηκε στους 89 βαθμούς μιας και πήρε μόνο 10άρια!

Ο Νανς Τζούνιορ είχε κι αυτός ένα πολύ κάρφωμα παίρνοντας 10άρια και ένα 9άρι.

Ο Μίτσελ στη δεύτερή του προσπάθεια πέρασε πάνω από τρία άτομα και κάρφωσε, μάζεψε μόνο 10άρια και έτσι πήγε στον τελικό μαζί με τον Νανς.

Στον τελικό, ο Νανς με τη βοήθεια του πατέρα του, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, φέρνοντας την μπάλα από κάτω προς τα πάνω. Μόνο που πήρε 46 βαθμούς με ένα 10άρι.

Ο άσος των Γιούτα είχε καλύτερη απάντηση, πέταξε την μπάλα στο ταμπλό και κάρφωσε με δύναμη παίρνοντας 5 10άρια και έβαλε δύσκολα στον αντίπαλό του.

Ο Νανς έδειξε ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Πέταξε την μπάλα δύο φορές στο ταμπλό και κάρφωσε παίρνοντας κι αυτός μόνο 10άρια.

Στην τελευταία του προσπάθεια ο Μίτσελ φόρεσε τη φανέλα του Κάρτερ στους Ράπτορς και με πλήρης περιστροφή γύρω από τον εαυτό του πήρε 48 βαθμούς όντας ο νικητής αφήνοντας τον Νανς δύο βαθμούς πίσω του!

 

NBA Τελευταία Νέα