Θέλει να... διδαχθεί από Κόμπι ο Γιάννης στην offseason!

Θέλει να... διδαχθεί από Κόμπι ο Γιάννης στην offseason!

Νίκος Καρφής
Θέλει να... διδαχθεί από Κόμπι ο Γιάννης στην offseason!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχεδιάζει να δουλέψει με τον Κόμπι Μπράιαντ κατά τη διάρκεια της offseason για να βελτιώσει το παιχνίδι του σε όλους τους τομείς.

Από τους καλύτερους θέλει να μάθει τα μυστικά που θα τον φτάσουν στην κορυφή του ΝΒΑ (κατάκτηση πρωταθλήματος) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak σκοπεύει να ζητήσει από τον Κόμπι Μπράιαντ να δουλέψουν μαζί κατά τη διάρκεια της offseason, ενώ θέλει να τον καθοδηγήσει ο Black Mamba με την εμπειρία του και τον τρόπο που σκέφτεται το μυαλό του.

«Θέλω να βρω την ευκαιρία να του μιλήσω. Θέλω να του ζητήσω αν μπορώ να πάω στο Λος Άντζελες για να δουλέψουμε μαζί. Δεν θέλω μόνο να προπονηθώ μαζί του για 2-3 εβδομάδες, αλλά και να μάθω τον τρόπο που σκέφτεται το μυαλό του. Να δω αν βρίσκομαι στον σωστό δρόμο», ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ.

Mένει να δούμε αν θα τον... διδάξει την περίφημη Μamba Mentality!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα