Αϊζάια Τόμας: «Ο Ρόντο με είχε βάλει στο μάτι!»

Νίκος Καρφής
Αϊζάια Τόμας: «Ο Ρόντο με είχε βάλει στο μάτι!»

bet365

Ο Αϊζάια Τόμας μίλησε για το περιστατικό που παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Ραζόν Ρόντο, τονίζοντας πως ο γκαρντ των Πέλικανς του.. το κρατούσε για τον περσινό αποκλεισμό των Μπουλς από τα playoffs και για το θέμα της απόσυρσης της φανέλας του Πιρς

Οι Ραζόν Ρόντο και Αϊζάια Τόμας λίγο έλειψε να παίξουν ξύλο και ο γκαρντ των Λέικερς μίλησε μετά το τέλος του ματς για την αντιμετώπιση που είχε από τον αντίπαλο του, αναφέροντας την περσινή σειρά των Μπουλς με τους Σέλτικς για τα playoffs.

Επίσης στάθηκε και στα λόγια του Ρόντο, όταν έμαθε πως οι Κέλτες σκέφτονται να παίξουν tribute video για τον Αϊζάια, την μέρα που θα αποσυρθεί η φανέλα του Πιρς.

«Έχει νευριάσει μαζί μου χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τι είναι. Προσπαθεί να φτιάξει θέμα με το tribute video, ενώ εγώ θέλω να λήξω όλο αυτό. Δεν ξέρω, ίσως να φταίει που οι Σέλτικς νίκησαν τους Μπουλς του πέρυσι. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει. Ήταν προφανές αυτό που ήθελε να κάνει σήμερα. Με πίεζε σε όλο το γήπεδο και προσπαθούσε να γίνε περισσότερο physical από το επιτρεπτό», ήταν τα λόγια του.

 

NBA Τελευταία Νέα