Η αυτοκρατορική εμφάνιση του Βασιλιά (vid)

Gazzetta team
Η αυτοκρατορική εμφάνιση του Βασιλιά (vid)

bet365

Μαγική εμφάνιση από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Βασιλιά να πετυχαίνει το 9ο φετινό του triple double και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με buzzer beater.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι πως οι Καβαλίερς φέτος τα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, ωστόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προσπαθεί έστω και αν κάποιες φορές είναι απελπιστικά μόνος, να κάνει την διαφορά και να τους οδηγήσει στη νίκη. Όπως έκανε σήμερα κόντρα στους Τίμπεργουλβς όπου εκτός του 9ου φετινού του triple double και 64ου στην καριέρα του, εκτός των 37 πόντων είχε κόψιμο στον Μπάτλερ στην τελευταία επίθεση των... λύκων και buzzer beater στο τελευταίο δευτερόλεπτο με το οποίο έδωσε τη νίκη στους ιππότες.

Συνολικά είχε σε 48 λεπτά 37 πόντους με 11/15 δίποντα και 5/7 τρίποντα, ενώ έχασε τις δύο βολές που εκτέλεσε. Επίσης κατέβασε 10 ριμπάουντ και έδωσε και 15 ασίστ. Αλλά πολλά γράψαμε, απλά απολαύστε την μαγική παράσταση του Βασιλιά στο βίντεο που ακολουθεί.

 

NBA Τελευταία Νέα