Ουίζαρντς - Θάντερ 102-96

Gazzetta team
Ουίζαρντς - Θάντερ 102-96

bet365

Νίκη για τους Ουίζαρντς στο ντέρμπι με τους Θάντερ με τους... μάγους να κρατάνε χαμηλά τον Ουέστμπρουκ και να επικρατούν με 102-96.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί όντως φέτος ο Ουέστμπρουκ να μην νιώθει μόνος, καθώς έχει δίπλα του τεράστιους συμπαίκτες όπως ο Τζορτζ και ο Άντονι, ωστόσο παραμένει ηγέτης των Θάντερ και παίκτης που όταν δεν πάει καλά, δεν θα πάει και η ομάδα του. Και σήμερα οι Ουίζαρντς κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να τον κρατήσουν εκτός παιχνιδιού, φτάνοντας έτσι στη νίκη με 102-96. Μια νίκη που φέρνει τους... μάγους στο 28-22, ενώ οι... κεραυνοί μετά από ένα καλό σερί νικών έπεσαν στο 30-21.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Πόρτερ που σταμάτησε στους 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μπιλ με 21 και Μόρις με 18. Για τους ηττημένους ο Τζορτζ είχε 28, ο Άντονι 19, ο Άνταμς 16 και ο Ουέστμπρουκ μόλις 13, μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα