Πόποβιτς: «Οι Σπερς δεν είναι σαπουνόπερα, ο Καουάι θέλει να επιστρέψει»

Πόποβιτς: «Οι Σπερς δεν είναι σαπουνόπερα, ο Καουάι θέλει να επιστρέψει»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πόποβιτς: «Οι Σπερς δεν είναι σαπουνόπερα, ο Καουάι θέλει να επιστρέψει»

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα μεταξύ των Σπερς και του Καουάι Λέοναρντ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η επιστροφή του Καουάι Λέοναρντ έχει καθυστερήσει αρκετά και χθεσινά δημοσιεύματα αναφέρονταν σε φημολογία περί προβληματικής σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έβαλε τα πράγματα στη θέση του όταν ένας ρεπόρτερ χρησιμοποίησε τη λέξη «σαπουνόπερα» για τη σχέση του Λέοναρντ με τους Σπερς, «δε μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρθηκε σε σαπουνόπερα. Γράφετε άρθρα, το καταλαβαίνω, αλλά σαπουνόπερα; Αν συζητάγαμε για αυτό το θέμα καθημερινά ίσως να είχες δίκιο, αλλά δεν το συζητάμε. Δεν μιλάμε για αυτό το θέμα γιατί δεν υπάρχει κάτι νέο να πούμε. Η αποθεραπεία του Καουάι πηγαίνει πιο αργά από ότι υπολογίζαμε. Μακάρι να ήταν πιο γρήγορη. Ανέκαθεν έτσι λειτουργούμε. Είχα αφήσει τον Ντάνκαν εκτός playoffs γιατί πόναγε στο γόνατο. Μπορούσε να αγωνιστεί, αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε. Δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό τώρα».

Ο τεχνικός των Σπερς αναφέρθηκε και στην πρόθεση του φόργουορντ να πάρει μία δεύτερη ιατρική άποψη, «δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Οι περισσότεροι παίκτες στο ΝΒΑ έχουν προσωπικούς γυμναστές και ιατρούς. Μία δεύτερη γνώμη είναι λογική. Κανείς δε θέλει να επιστρέψει στο παρκέ πιο γρήγορα από τον ίδιο τον Καουάι Λέοναρντ. Ο επόμενος είμαι εγώ. Οι συμπαίκτες του ανυπομονούν. Δεν του αρέσει να χάνει παιχνίδια, αλλά θέλουμε να επιστρέψει γερός και όπως ήταν πριν τραυματιστεί».

 

NBA Τελευταία Νέα