Οι αναπληρωματικοί του All Star Game (pics)

Φώτης Καρακούσης
Οι αναπληρωματικοί του All Star Game (pics)

bet365

Έγιναν γνωστά τα ονόματα που προτίμησαν οι προπονητές για τους αναπληρωματικούς του All Star Game και πλέον μένει οι Στεφ Κάρι και ΛεΜπρόν Τζέιμς να διαλέξουν τις ομάδες.

Και στη ρουλέτα... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Με το όνομα του Ντάμιαν Λίλαρντ, τους πλέον αδικημένου παίκτη στα προηγούμενα All Star Game να ξεχωρίζει, έγιναν γνωστά τα ονόματα των αναπληρωματικών που διάλλεξαν οι προπονητές σε Ανατολή και Δύση.

Από την Ανατολή αυτοί που θα δώσουν το παρών στην μεγάλη γιορτή είναι οι Κάιλι Λόουρι, Μπράντλεϊ Μπιλ, Τζον Ουόλ, Κέβιν Λαβ, Κρίσταπς Πορζίνγκις, Βίκτορ Ολαντίπο, Αλ Χόρφορντ.

Όσον αφορά την Δύση, οι εκλεκτοί των προπονητών είναι οι: Ντράιμοντ Γκριν, Κλέι Τόμπσον, Ντάμιαν Λίλαρντ, Τζίμι Μπάτλερ, Καρλ Άντονι Τάουνς, Ράσελ Ουέστμπρουκ, ΛαΜάρκους Όλντριτζ.

Από την στιγμή που έχουν γίνει γνωστοί οι βασικοί και οι αναπληρωματικοί, αυτό που μένει είναι οι δύο αρχηγοί, ο Στεφ Κάρι και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που είχαν και τις περισσότερες ψήφους, να φτιάξουν τις ομάδες τους, καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, φέτος δεν θα έχουμε κόντρα Ανατολής με Δύση, αλλά οι δύο αρχηγοί θα διαλέξουν τους παίκτες που θέλουν. Οι δύο αρχηγοί θα κάνουν γνωστά τα ονόματα των ομάδων τους την Παρασκευή τα ξημερώματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα