Σέλτικς - Μάτζικ 95-103

Γιώργος Κούβαρης
Σέλτικς - Μάτζικ 95-103

bet365

Με τον Έλφριντ Πέιτον να κάνει τα... πάντα, οι Ορλάντο Μάτζικ επικράτησαν των Σέλτικς με 103-95 στη Βοστόνη και πήγε στράφι η 40άρα του Ίρβινγκ.

Απ' ότι φαίνεται η ομάδα του Ορλάντο έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, αφού σημείωσε την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία ματς. Κι όλα αυτά τη στιγμή που μετρούσε μέχρι επτά σερί ήττες.

Αυτή τη φορά η «ζημιά» που έκανε ήταν μεγάλη, αφού έκοψε την φόρα των Μπόστον Σέλτικς και μάλιστα μέσα στο TD Garden της Βοστόνης.

Ο Έλφριντ Πέιτον ήταν εκείνος που «καθάρισε» για λογαριασμό της ομάδας του, αφού τελείωσε το ματς με 22 πόντους (9/15 δίποντα, 4/6 βολές), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Ο Εβάν Φουρνιέ τον ακολούθησε με άλλους 19 πόντους και 3/6 τρίποντα, ενώ ο Άαρον Γκόρντον είχε «double double» με 11 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος σταμάτησε στους 40 πόντους με 9/16 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Παρόλα αυτά δεν ήταν αρκετή η εμφάνισή του για να οδηγήσει τους Σέλτικς στη νίκη και αυτό διότι έμειναν στα ρηχά οι Χόρφορντ και Τέιτουμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα