Γιάννης: «Θέλω να είμαι στην Εθνική, δουλεύω περισσότερο το τρίποντο»

Gazzetta team
Γιάννης: «Θέλω να είμαι στην Εθνική, δουλεύω περισσότερο το τρίποντο»

bet365

Ο Γιάνννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την Εθνική ομάδα και εξέφρασε την πρόθεση του να βρίσκεται στις υποχρεώσεις της στο μέλλον.

Συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μίλησε για την Εθνική, το ΝΒΑ, τους Μπακς, το All Star Game και πολλά άλλα, τονίζοντας πως θέλει να είναι στο μέλλον στην Επίσημη Αγαπημένη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για τον τίτλο του MVP : «Δεν το σκέφτομαι πολύ. Χαίρομαι που το όνομά μου συζητείται για κάτι τέτοιο, αλλά ο μόνος στόχος μου είναι η βελτίωση, τόσο ατομικά όσο ως ομάδα. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο με κάποιες ήττες που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, γι’ αυτό θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε».

Για τις αδυναμίες του : «Κάποιες φορές δυσκολεύομαι να βρω ρυθμό και να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου. Σε αυτό πρέπει να βελτιωθώ. Πρέπει επίσης να δουλέψω στις διεισδύσεις. Δουλεύω πολύ περισσότερο και το τρίποντο. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, το θεωρώ πολύ σημαντικό».

Για το μυστικό της επιτυχίας του: «Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Το θέμα είναι να είσαι πιο πλήρης γίνεται, σε άμυνα κι επίθεση. Ένας παίκτης δεν κερδίζει μόνος του, για να είσαι πετυχημένος πρέπει όλη η ομάδα να κάνει το καθήκον της».

Για την ηγετική παρουσία : «Έχω ξεκάθαρα κάποιες ευθύνες, σαν παίκτης και ως προσωπικότητα. Ο κόουτς μού λέει συνέχεια πως θέλει να ακούει τη φωνή μου στο γήπεδο, θέλει να έχω διαρκή παρουσία στην ομάδα. Έχω προσαρμοστεί πλέον στη διαρκή πίεση των αντιπάλων πάνω μου».

Για την εικόνα της ομάδας του: “Θα πρέπει να είμαστε λιγότερο αφελείς και πιο σταθεροί. Θα πρέπει να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται”.

Για τη συμμετοχή του στο All Star Game: «Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τη στήριξή τους».

Για την Εθνική: «Θέλω να είμαι στην Εθνική, αλλά πρέπει να έχω στο μυαλό μου και τις προσδοκίες που υπάρχουν στις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι άλλα πράγματα, αλλά σίγουρα δεν έχω πρόθεση να απουσιάσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα