Απίστευτο: Παίκτες και media ψήφισαν τον Γιάννη πάνω από τον ΛεΜπρον! (pics)

Αντωνία Σπανού
Απίστευτο: Παίκτες και media ψήφισαν τον Γιάννη πάνω από τον ΛεΜπρον! (pics)

bet365

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στην μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ, κατάφερε να ψηφιστεί πρώτος από παίκτες και media και να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα ιστορίας.

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ναι, είναι γεγονός!

Ο Γιάννης Αντετκούνμπο θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο All Star Game του ΝΒΑ και το κατόρθωμα του ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Ο Γιάνναρος καταφέρνει καθημερινά και κατακτά και από μια πιο υψηλή κορυφή και μας κάνει περήφανους σε κάθε περίσταση.

Από τις 25 Δεκεμβρίου του 2017, που ξεκίνησε η ψηφοφορία για τους παίκτες που θα βρουν θέση στην φετινή γιορτή ξεκίνησε για ακόμα μια φορά μια τεράστια κινητοποίηση στην Ελλάδα και όλοι μαζί καταφέραμε να στείλουμε ένα δικό μας παιδί στην μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ.

Μπορεί την πρώτη θέση από τον κόσμο να μην κατάφερε να την πάρει, τα όσα έγιναν όμως σε αυτή την ψηφοφορία δείχνουν τα μεγέθη τα οποία μιλάμε και τι έχει καταφέρει να κάνει ο Γιάννης στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Παίκτες και media έστειλαν πανηγυρικά τον Αντετοκούνμπο στην κορυφή, με τον ΛεΜπρον να καταφέρνει να κυριαρχεί τελικά στην στήριξη του κόσμου.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά.

Το βράδυ της 18ης Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ότι οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι θα είναι οι δύο αρχηγοί των ομάδων του φετινού 67ου All Star Game.

Εκείνοι στις 25 Ιανουαρίου του 2018 θα επιλέξουν με ποιους θα παίξουν στην ομάδα τους, χωρίς να υπάρχει περιορισμός Ανατολής – Δύσης και η διοργάνωση αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Ήδη ο Στεφ Κάρι δήλωσε ότι θα πάρει τον Γιάννη στην ομάδα του, αφού δεν διακινδυνεύει να ξανακαρφώσει από πάνω του, ενώ θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον όλες οι επιλογές, αλλά και το πως θα διαμορφωθούν τελικά οι δύο ομάδες.

«Team Lebron» vs. «Team Curry» λοιπόν, οι οποίοι θα διαλέξουν 12 παίκτες και θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα στις 18 Φεβρουαρίου .

Ο ΛεΜπρόν που ήταν πρώτος στην ψηφοφορία, επιλέγει και πρώτος με τους δύο αρχηγούς να πρέπει να επιλέξουν τις 4 αρχικές επιλογές τους από τους 8 starters.

Ο «Βασιλιάς» που είναι για 14 συνεχόμενα χρόνια στο All Star Game είναι ο πρώτος στην Ανατολή, με βασικούς και πιθανές επιλογές να είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο ΝτεΜαρ ΝτεΡοζαν, ο Εμπίντ και ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Οι βασικοί της Δύσης με αρχηγό τον Στεφ Κάρι είναι οι Κάζινς, Ντέιβις, Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν.

Οι ψήφοι των οπαδών που μετρούσαν σε ποσοστό 50%, ενώ των παικτών και των media μοιράστηκαν το υπόλοιπο 50%.

Στο νήμα ο ΛεΜπρόν κατάφερε και πήρε την πρωτιά με 2,638,294 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μετρά 2,530,211, ενώ ακολουθούν οι Στεφ Κάρι με 2,379,494, Κέβιν Ντουράντ με 2,238,406 και ο Κάιρι Ίρβινγκ με 2,170,833.

Αφού ψήφισαν οι παίκτες και τα media, με τον Γιάννη να παίρνει πανηγυρική πρωτιά, βγήκαν οι μέσοι όροι και ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες από τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο Γιάννης πήρε 226 ψήφους από τους παίκτες, ενώ ο «Βασιλιάς» πήρε 220, ενώ στα media μοιράστηκαν την πρωτιά με 99 ψήφους ο καθένας, με τον Ντουράντ να ακολουθεί με 98 ψήφους.

Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία των βασικών:

ΑΝΑΤΟΛΗ

  • Γιαννής Αντετοκούνμπο (2η συμμετοχή σε All Star): Μετά το περσινό του ντεμπούτο ο Αντετοκούνμπο θα είναι ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που θα πάει σε δύο συνεχόμενα All Star από την σεζόν 1979/80
  • ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (4η συμμετοχή σε All Star): Ο ηγέτης του Τορόντο θα ξεκινήσει στο All Star δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού κέρδισε την τρίτη συνεχόμενη επιλογή του.
  • Τζόελ Εμπίντ (1η συμμετοχή σε All Star): Την δεύτερη χρονιά του στο ΝΒΑ κερδίζει την πρώτη του συμμετοχή και γίνεται ο πρώτος παίκτης των 76ers που το καταφέρνει αυτό μετά τον Άλεν Άιβερσον το 2006.
  • Κάιρι Ίρβινγκ (5η συμμετοχή σε All Star): Γίνεται All Star για 5η φορά τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ το 2014 ήταν MVP, μόλις στα 21 του χρόνια.
  • ΛεΜπρόν Τζέιμς (14η συμμετοχή σε All Star): Είναι 4 φορές MVP και θα κάνει την 14η βασική συμμετοχή, ως αρχηγός αυτή την φορά. Υπολείπεται μια από τον Κόμπι Μπράιντ που έχει 15 για να τον φτάσει στην πρώτη θέση. Με αυτή την συμμετοχή του ισοφάρισε τον Τζόρνταν, τον Μαλόουν και του Ουέστ.

ΔΥΣΗ

  • ΝτεΜάρκους Κάζινς (4η συμμετοχή σε All Star): Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή του.
  • Στέφεν Κάρι (5η συμμετοχή σε All Star): Δύο φορές MVP, ενώ γίνεται ο πρώτος στην ιστορία των Ουόριος με 5 συνεχόμενες συμμετοχές ως βασικός.
  • Άντονι Ντέιβις (5η συμμετοχή σε All Star): Έκανε ρεκόρ στην περσινή διοργάνωση με 52 πόντους και ξεπέρασε τον Κρις Πολ σε συμμετοχές στην ιστορία των Πέλικανς.
  • Κέβιν Ντουράντ (9η συμμετοχή σε All Star): Ήταν ο MVP του 2012 και πηγαίνει στο All Star για 9η συνεχόμενη φορά.
  • Τζέιμς Χάρντεν (6η συμμετοχή σε All Star): Οι 6 του συμμετοχές είναι από τότε που πήγε στο Χιούστον, βάζοντας τον πίσω από τον Όλαζον που έχει 12 και τον Γιάο Μινγκ που έχει 8.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε και μας έκανε για ακόμα φορά υπερήφανους.

Μόλις στα 23 του χρόνια πηγαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο All Star Game, κατάφερε και έκανε το απίστευτο περνώντας σε ψήφους των παικτών και των δημοσιογράφων και πιάνοντας κορυφή, ενώ περιμένουμε για ακόμα μια φορά να τον θαυμάσουμε στην γιορτή του μπάσκετ και να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το μέλλον...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα