Έξαλλος ο Λι με την τεχνική ποινή που... έκοψε την «αντεπίθεση» των Νικς! (vids)

Αντωνία Σπανού
Έξαλλος ο Λι με την τεχνική ποινή που... έκοψε την «αντεπίθεση» των Νικς! (vids)

bet365

Ο Κόρτνεϊ Λι μετά το τέλος του αγώνα σε έξαλλη κατάσταση ζήτησε τον λόγο από τους διαιτητές για την τεχνική ποινή που έκοψε την... προσπάθεια για ανατροπή των Νικς.

Ο έμπειρος γκαρντ των Νικς, Κόρτνεϊ Λι, έγινε έξαλλος με την τεχνική ποινή που πήρε στον αγώνα κόντρα στους Γκρίζλις και ζήτησε σε πολύ έντονο ύφος τον λόγο από τους διαιτητές.

Τον λόγο τον εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα, αφού πίστευε ότι ήταν άδικη και αν τελικά δίνονταν θα έπρεπε να δίνονταν και στους δύο.

Στο σημείο που δόθηκε για trash talking, οι Νικς προσπαθούσαν να γυρίσουν το ματς κόντρα στις «Αρκούδες» και αυτό το σφύριγμα ήταν η χαριστική βολή.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λι έγινε έξαλλος με τους διαιτητές, ενώ μετά έδωσε εξηγήσεις σε πολύ πιο ήρεμο τόνο εξηγώντας ότι αφού δόθηκε για τον διάλογο που είχε με τον Μπρουκς θα έπρεπε να δοθεί και στους δύο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα