Ο γιος του Σακίλ θέλει να «χτίσει» το δικό του όνομα! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ο γιος του Σακίλ θέλει να «χτίσει» το δικό του όνομα! (vid)

bet365

Ο Σαρίφ Ο' Νιλ μπορεί να ζει κάτω από τη σκιά του διάσημου πατέρα του, αλλά όπως είπε στο ντοκιμαντέρ του ΝΒΑ TV «Beyond the paint» θέλει να φτιάξει το δικό του όνομά στον χώρο του μπάσκετ.

Παίξε νόμιμα στο Χίμκι - Ολυμπιακός και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπαμπάς και γιος φιλοξενήθηκαν στο NBA TV και μίλησαν για το «αύριο» του Σαρίφ, ο οποίος θέλει να προχωρήσει μπροστά, δίχως να έχει στο μυαλό του, την κληρονομιά που άφησε στο ΝΒΑ ο «Σακ».

«Νιώθω ότι με κρίνουν τελείως διαφορετικά γιατί λένε ότι είναι ο γιος του Σακ και πρέπει να είμαι καλός. Εγώ απλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατόν χωρίς να εντυπωσιάσω κάποιον. Απλά θέλω να είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου. Το όνομα ίσως να είναι η κατάρα...» ήταν τα λόγια του Σαρίφ Ο' Νιλ.

Βέβαια ο Σακίλ είναι πάντα δίπλα του, τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί χάρη στην πλούσια εμπειρία του...

Δείτε αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα