Μπιέλιτσα: «Δεν ξέρω γιατί... αφηνίασε ο Αφλάλο» (vid)

Αντωνία Σπανού
Μπιέλιτσα: «Δεν ξέρω γιατί... αφηνίασε ο Αφλάλο» (vid)

bet365

Μπιέλιτσα και Αφλάλο έπαιξαν «παλιά», παραδοσιακά, μπουνίδια και ο ο πρώτος θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση για το γεγονός της βραδιάς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μια σκηνή που η αλήθεια είναι έχουμε καιρό να δούμε είχε στο παιχνίδι των Μάτζικ με τους Γουλβς. Ο Αφλάλο και ο Μπιέλιτσα άρχισαν τις μπουνιές και όπως είναι φυσικό αποβλήθηκαν από το παιχνίδια.

Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που έγινε όλο αυτό δεν είναι προφανής από το βίντεο, ενώ ο Μπιέλιτσα θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση για το γεγονός.

«Δεν θέλω να είμαι το θύμα εδώ, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Αλλά μου έριξε μπουνιά και εγώ αρχικά προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου και να τον ηρεμήσω γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Δεν ξέρω τι τρέχει με τον τύπο, αλλά σε εκείνο το σημείο έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα