Ουόλ: «Ο Ντελαβεντόβα είναι "βρώμικος" παίκτης»!

Gazzetta team
Ουόλ: «Ο Ντελαβεντόβα είναι "βρώμικος" παίκτης»!

bet365

Ο Τζον Ουόλ είχε πολλά παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού του Μάθιου Ντελαβεντόβα και τόνισε πως είναι διαφορετικό να είσαι επιθετικός, από το να είσαι «βρώμικος».

Μάθιου Ντελαβεντόβα και Μπράντλεϊ Μπιλ κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον στο Ουίζαρντς-Μπακς, όταν ήρθαν σχεδόν στα χέρια!

Μετά τον αγώνα, ο Τζον Ουόλ ρωτήθηκε για το περιστατικό και εξέφρασε την άποψη πως ο «Delly» είναι ένας «βρώμικος» παίκτης.

«Ό,τι κι αν πει η ομάδα του, ακόμα κι αν άλλοι άνθρωποι εγγυηθούν γι΄αυτόν, πάντα πίστευα ότι είναι "βρώμικος" παίκτης. Τού δίνω τα εύσημα, παίζει σκληρά, του το αναγνωρίζω αυτό, απλά νιώθω ότι παίζει βρώμικα», είπε και συνέχισε: «Όταν κάποιος πάει τόσο γρήγορα, δεν τον πιάνεις από τους ώμους του! Τον πιάνεις από τη μέση ή από οπουδήποτε αλλού. Οι διαιτητές έκαναν ό,τι είχαν να κάνουν και τον έβγαλαν εκτός και απλά συνεχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ».

Τέλος, είπε περίπου τα ίδια: «Ο Ντελαβεντόβα είναι γνωστός για το "κόψιμο" στους αντιπάλους του, όταν προσπαθούν να του κάνουν box out. Παίζει σκληρά, είναι παίκτης παλαιάς σχολής, που παίζει πολύ φυσικά και του το αναγνωρίζω. Αλλά όταν παίζει βρώμικα, δεν έχω κανέναν σεβασμό γι' αυτόν».

 

NBA Τελευταία Νέα