Τζορτζ: «Θα ήταν ηλίθιο να φύγω, αν 'χτίσουμε' κάτι» (vid)

Αντωνία Σπανού
Τζορτζ: «Θα ήταν ηλίθιο να φύγω, αν 'χτίσουμε' κάτι» (vid)

bet365

Ο Πολ Τζορτζ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι ερωτήσεις για μέλλον του ήδη έχουν ξεκινήσει. Πάντως όπως όλα δείχνουν δεν είναι απόλυτος, τουλάχιστον για τώρα.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Πολ Τζορτζ έγινε ανταλλαγή το καλοκαίρι στους Θάντερ και η συνύπαρξη του μέχρι τώρα με τους Ουέστμπρουκ και Άντονι ίσως να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Οι Θάντερ παλεύουν να βρουν χημεία, κάτι που για την ώρα φαντάζει δύσκολο.

Οι συζητήσεις για το μέλλον του Τζορτζ έχουν αρχίσει και φουντώνουν, ενώ οι δημοσιογράφοι δεν διστάζουν να ρωτήσουν με τον ίδιο να κρατάει μια... στάση αναμονής για το θέμα.

«Έχω πολλά να σκεφτώ για το θέμα. Αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να είναι... τεράστιο. Αν ταιριάξουμε, αν πάμε προς την ίδια κατεύθυνση, αν νιώσω ότι χτίζουμε κάτι και υπάρξουν θεμέλια, θα είναι κάπως... σκληρό ή ηλίθιο από μέρους μου να σηκωθώ να φύγω.

Γνωρίζω καλά ότι είμαστε μαζί μόλις έναν χρόνο και συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε. Καλό είναι να μείνουμε σε αυτό που έχουμε και να δουλέψουμε στο χτίσιμο. Οπότε δεν θα πω ότι είναι ή πρωτάθλημα ή φεύγω. Είναι όλα θέμα χτισίματος. Αν μου αρέσει αυτό που φτιάχνουμε ή το επίπεδο που έχουμε φτάσει θα είναι ηλίθιο να φύγω από αυτό».

Η συζήτηση για τον Τζορτζ φούντωσε και πάλι αυτή την εβδομάδα που οι Θάντερ βρέθηκαν στην γενέτειρα του για να παίξουν κόντρα σε Λέικερς και Κλίπερς. Μπορεί η ομάδα της Οκλαχόμα να ψάχνεται, αλλά τα τελευταία ματς φαίνεται να υπάρχει μια προσαρμογή του Τζορτζ και του Άντονι δίπλα στο παιχνίδι του Ουέστμπρουκ.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι εγώ και ο Μέλο να πούμε στον Ρας ότι πρέπει να είναι εκείνος που είναι. Όλοι μας φοβόμασταν να κάνουμε το βήμα μπροστά. Ένοιωθα ότι ο Ρας έψαχνε τρόπο να μπλέξει κι άλλους στο παιχνίδι του, ενώ έπρεπε να πάρει το σουτ και αυτό τους έβγαζε όλους εκτός ρυθμού. Τώρα ξέρει ότι τον στηρίζουμε. Τον εμπιστευόμαστε και μας εμπιστεύεται. Βρήκαμε ρυθμό. Όλοι σουτάρουμε καλά τελευταία. Είμαστε μια ομάδα, είμαστε χαλαροί, είμαστε σίγουροι εκεί έξω»

 

NBA Τελευταία Νέα