Πολ Τζορτζ για παράνομες επαφές με Λέικερς: «Δεν υπήρχε τίποτα»!

Κάτια Πετροπούλου
Πολ Τζορτζ για παράνομες επαφές με Λέικερς: «Δεν υπήρχε τίποτα»!

bet365

Ο Πολ Τζορτζ απάντησε στις κατηγορίες που ήθελαν να μιλάει παράνομα με τους Λέικερς, όσο ήταν στους Πέισερς, αλλά και την εμπλοκή του βοηθού προπονητή, Μπράιαν Σο.

Παναθηναϊκός - Εφές με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Πολ Τζορτζ φαίνεται πως πίεζε τους Πέισερς να γίνει trade στους Λέικερς, καθώς ήθελε να επιστρέψει στην γενέτειρά του, το Λος Άντζελες.

Η ομάδα της Ιντιάνα, όμως, δεν τον κράτησε, παρόλο που είχε συμβόλαιο μέχρι το 2018, και τον έδωσε στους Θάντερ.

Μετά από έρευνα του ΝΒΑ, η κορυφαία λίγκα κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι Λέικερς είχαν προσεγγίσει παράνομα τον 27χρονο φόργουορντ και τους επέβαλλαν πρόστιμο $500.000.

Τώρα, ήρθε στο... φως και το γεγονός πως στην υπόθεση πιθανώς εμπλέκεται και ο βοηθός προπονητή στους Λέικερς - και παλαιότερα στους Πέισερς - Μπράιαν Σο.

Μάλιστα, έχουν γίνει έρευνες στα τηλέφωνα και τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο παίκτης και ο Σο μεταξύ τους εκείνο το διάστημα.

«Έχουμε δώσει όλες τις συνομιλίες στους ερευνητές. Ελέγχουν κλήσεις, μηνύματα και emails. Είναι μια ταλαιπωρία, που δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Καταλαβαίνω πως οι Πέισερς ήταν εκνευρισμένοι με όλη την κατάσταση, αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Με τον Σο είμαστε πολύ κοντά, είμαστε κολλητοί, σε αυτό το επίπεδο, περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Είμαστε πεπεισμένοι πως είμαστε καλά και δεν θα γίνει τίποτα. Και παραμένουμε πιστοί στη σχέση μας. Όλοι νόμιζαν πως έκανε κάτι παράνομο, είναι τρελό. Η σχέση μας είναι πιο δυνατή από της ομάδας. Ο Σο είναι μέντοράς μου. Είναι λίγο κωμικό όλο αυτό. Οι Πέισερς νόμιζαν ότι προσπαθούσε να με πάρει από αυτούς, αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Σο είναι ανώτερος και δεν θα προσπαθούσε να με προσεγγίσει με τέτοιο τρόπο. Μιλούσαμε μόνο για το ψάρεμα, γιατί πηγαίναμε ταξίδια», ήταν τα λόγια του Πολ Τζορτζ.

Σύμφωνα με το «ESPN» δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό στις συνομιλίες του Τζορτζ με τον Σο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα