Η συγκλονιστική περιγραφή του Ice Cube για το ντεμπούτο του Κόμπι!

Η συγκλονιστική περιγραφή του Ice Cube για το ντεμπούτο του Κόμπι!

Η συγκλονιστική περιγραφή του Ice Cube για το ντεμπούτο του Κόμπι!

Ο  Ice Cube έζησε το ντεμπούτο του Κόμπι Μπράιαντ από τη 10η σειρά πίσω από πάγκο των Λέικερς στο θρυλικό Forum και περιέγραψε την εμπειρία του στο «The Players' Tribune».  

Οι Λέικερς θα αποσύρουν τις δυο φανέλες του «Black Mamba» και ο γνωστός ράπερ θυμήθηκε το ντεμπούτο του Κόμπι στο Forum, όταν φώναζε στον Ντελ Χάρις για να τον βάλει στο ματς!

«Την πρώτη φορά που είδα live τον Κόμπι Μπράιαντ, ήλθε από τον... αναθεματισμένο πάγκο. Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Πέρασα το πρώτο ημίχρονο εκείνου του αγώνα φωνάζοντας στον Ντελ Χάρις. Ήταν η rookie σεζόν του Κόμπι και ο Ντελ δεν του έδινε χρόνο συμμετοχής. Η σύζυγός μου, η Κιμ, κι εγώ καθόμασταν στις συνηθισμένες θέσεις μας, 10 σειρές πίσω από τον πάγκο βλέποντας αυτό το νεαρό σκ..ό! Ήταν πίσω στο 1996. Υπήρχε ένας πιτσιρικάς από τη Φιλαντέλφια που μιλούσε ιταλικά και ήταν γραφτό να γίνει σπουδαίος. Δεν το ξέραμε ακόμα βέβαια. Η σύζυγός μου ήταν η πρώτη που μου μίλησε για εκείνο το 18άχρονο παιδί που μόλις είχε βγει από το high-school.

Πριν από εκείνη τη χρονιά, δεν ήξερα τίποτα για τον Κόμπι. Το μόνο που θυμάμαι ήταν να αναρωτιέμαι τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το παιδί! Με είχε ιντριγκάρει όμως έπρεπε να το δω με τα μάτια μου. Στη δεύτερη περίοδο ο Κόμπι ήταν ακόμα στον πάγκο. Φώναξα στον Ντελ: "Που είναι ο πιτσιρικάς! Βαλ' τον μέσα!". Η γυναίκα μου προσπάθησε να με ηρεμήσει όμως βαθιά μέσα μου ήξερα ότι αισθανόταν το ίδιο. Ίσως ο Ντελ να με άκουσε τελικά, επειδή ο Κόμπι μπήκε λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Η μπάλα έφτασε στα χέρια του. Ήταν πολύ "γλυκός" μαζί της. Εξέπεμπε μια ιδιαίτερη αύρα. Πάντα μου άρεσε να βλέπω νεαρούς παίκτες αφού μπορείς να καταλάβεις πολλά σχετικά με την αντίληψή τους για το παιχνίδι από τη γλώσσα του σώματος. Έκανε, λοιπόν, τη διείσδυση και κάρφωσε! Το Forum κατέρρευσε! Εγώ και η γυναίκα μου φωνάξαμε μαζί: «Γαμώτο»! Ήταν ο τρόπος που το έκανε. Το πόσο ελαστικό ήταν το σώμα του. Εκείνη τη στιγμή μου συστήθηκε ο Κόμπι. Δεν είχα ιδέα για τον τρόμο που θα... απελευθέρωνε τα επόμενα χρόνια».

Best of internet